I Farsø er Black Friday udvidet med Black Weekend

FARSØ: I torsdags gav Farsø med tændingen af julebelysningen i Farsø officielt tegn til at juleaktiviteter og julehandel i Farsø kunne begynde.

Tag fat på dine juleindkøb nu
Og allerede fra på fredag forstærkes julehandlen – og altså julegaveindkøbene i Farsøs butikker – først med Black Friday, fra kl. 09.00 til 21.00 og de efterfølgende to dage indtil kl. 15.00 med Black Weekend, hvor der bydes indenfor til julegaveindkøb.

Så gør derfor dine juleindkøb i Farsø i god tid!.

Handl de ”sorte” tilbud over 3 dage
Traditionelt er Black Friday den største julehandelsdag op til jul. Men de seneste år har man bevidst bredt de sorte handler ud over flere dage. Det at gøre sorte handler over flere dage passer tilsyneladende både kunder og butikker godt.          

Derfor kan de ”sorte tilbud” handles i Farsø over tre dage, fredag, lørdag og søndag med udvidet åbningstid.  Enkelte Farsø butikker er sågar allerede i gang og kører Black Week, mens andre fortsætter en dag ekstra med Cyber Monday.

Se Black Friday og Black Weekend tilbuddene i Farsø HER

Søndag kan man i forbindelse med handlerne i butikkerne vinde ballongaver for sammenlagt kr. 10.000. For at vinde skal man forevise sin bon fra sin søndagshandel i en af Farsøs butikker på over kr. 300,- på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter. Derved har man retten til at hive en sort ballon ned fra loftet over Centertorvet. Nå ballonen sprænges, vil man kunne se, om man har vundet en af de mange præmier, som er handelsgavekort til Farsø og Farsø Vin.  

/cf      

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: