test

I aften er der 80´er fest

FARSØ: Scenen er sat – og man kan godt indstille sig på et nostalgisk gensyn med et festligt årti, når Håndboldens Venner i aften byder velkommen til 80’er fest i Dronning Ingrid Hallerne.

I aften spiller et Danmarks største popbands fra 80’erne På Slaget 12 til 80’er festen i Dronning Ingrid Hallerne.

Aftenens højdepunkt bliver uden tvivl et 80 minutters genhør med et af 80’ernes største danske poporkestre På Slaget 12 med den mindst lige så kendte sangerinde Ann-Mette Elten i front.   

Traditionen tro starter festen med et VIP-spisearrangement med en luksusmenu bestående af en 80’er buffet fra Hotel Farsø. Med til 80’erne hører også de legendariske barer Thit Inn og Storm T. og de findes naturligvis også i hallerne til 80’er festen, endog med en del kendte bartender ansigter fra de forgangne 80’ere.

Ud over På Slaget 12, vil der under selve spisningen til VIP-arrangementet være livemusik af ”The Real Bountys”, ligesom Diskotek Venus og Peter Christensen, der som bekendt også havde sin start i 80’erne, vil spille op med kendte 80’er hits hallen.  

Er man mere til hyggemusik fra 80’erne er det musikeren Cahir, man skal lægge øre til over en kold fadøl i Slyngelstuen, som Håndboldens Venner kalder hal b, senere på aftenen. Skulle man derimod blive sulten, er det i den udendørs ”Cafe fodkoldt” at Hotel Farsø står klar med ægte 80’er burgere.    

Med andre ord er der lagt op til en fyrig 80’er aften med hygge, dans og folk fra hele Vesthimmerland. 

Har man endnu ikke sikret sig en billet til 80’erne på forhånd, kan købe adgangsbillet ved indgangen inden koncertstart, dog med undtagelse af VIP-arrangementet, som kræver at man har købt billet i forvejen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: