test

Hyttetur med cirkus på programmet

VESTER HORNUM: Vester Hornum Skoles 3.klasse var forleden på hyttetur i Hanebakkehytten i Skørping. Det var en fantastisk tur, hvor det gode vejr blev nydt med vandkamp, rundbold, vikingespil og sjov og leg. Om aftenen blev der bagt snobrød over bål.

Jonglering med de seje S’er.

Afslutning på cirkusforestillingen med Kim Larsens sang ”Om lidt”

Op til turen havde klassen arbejdet med at få en cirkusforestilling op og stå. De var en måned inden hytteturen, på besøg på cirkusmuseet i Rold, hvor de fik vist mange forskellige cirkustricks og afprøvet det. Efter den dag skulle de hjem for at planlægge deres egen forestilling. Eleverne skulle både finde ud af hvem, der skulle skulle lave hvilke numre og hvad cirkusset og artisterne skulle hedde. Desuden skulle der laves billetter, programmer, plakater og invitationer.

På hytteturens sidste dag var artisterne i Cirkus L.O.L (”Liv Og Lyst”) så småt ved at være klar til at gå i manegen.

Fulde af forventning og nervøsitet gik forhænget fra og sprechtstallmeister Miss L.O.L. indtog manegen og bød velkommen. Derefter fulgte en sang og djævlestokkeshow med De seje djævle, jonglering med De seje S’er, trylleri og magi med Den magiske Madsdini og hans assistent, dragehaleshow med The Dragontails, diabloshow med De coole diabloer, tallerkenshow med De seje S’er, klovnenummer med De sjove Bazmbino Klovne, linedans med The JosieKats, akrobatik med hele holdet og så rundede hele forestillingen af med at artisterne sang Kim Larsens Om lidt.

En fantastisk afslutning på en skøn hyttetur. Det kunne ikke have været bedre. De omkring 100 publikummer gav stående bifald, og efter forestillingen hyggede familie og venner til artisterne foran cirkusmuseet, mens artisterne igen blev til de børn, som forældrene havde sendt på hyttetur dagen forinden.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: