Hverdagsfester og flotte donationer til Hesselvang

HVALPSUND: Hverdagsfesterne står i kø på Friplejehjemmet Hesselvang. Små hverdagsbegivenheder som lige får et ekstra drys hverdagsglimmer som er med til at få smilet frem hos alle aldre.

Ugen forinden kiggede Vesthimmerlands Kulturskoles professionelle band forbi for at give en lille minikoncert for beboerne. Som det ses blev der sunget med

Forrige uge havde Vesthimmerlands Kulturskoles professionelle band tilbudt at kigge forbi og give en lille minikoncert for beboerne. De dygtige musikere havde fundet alle de gode gamle sange frem. De indbød til at synge med, så inden længe var dagligstuen i Solstrålen fyldt med sangglade beboere, frivillige og personaler der lystigt sang med. Og da forsangeren begyndte på Kim Larsens ”Pianomand..” måtte flere finde tørklæderne frem. Det blev en helt igennem dejlig, rørende og humørfyldt formiddag som selvfølgelig sluttede med at der blev råbt på ekstranummer, som blev omkvædet fra Vollbeats ”Din for evigt..” som efterhånden er blevet en hel kendingsmelodi som afslutning på gode fester på Hesselvang.

I sidste uge var ”den gal igen” på Friplejehjemmet Hesselvang. Endnu en lille hverdagsfest trængte sig på og ville holdes. Denne gang var det den nyindkøbte softicemaskine og 3 vaffeljern som ville indvies. Den slags skal man ikke holde tilbage. Og på denne måde blev en ganske almindelig grå november mandag formiddag til en dejlig lille hverdagsfest. Beboerne havde gennem længere tid snakket om softice og det skulle helst være af den slags luftige som de sælger i Vebbestrup. Men den slags kræver en professionel maskine.

Et gammelt ordsprog siger at; Hvis Muhammed ikke kan komme til bjerget, må bjerget komme til Muhammed. Og da flere af beboernes helbred ikke længere er til køreture og udflugter, opstod ideen om at plejehjemmet fik sin egen professionelle softicemaskine. Den slagt maskiner er imidlertid temmelig dyre, så stor var glæden, da også da nyheden om at Vestjysk Bank ville donere 30.000 kr. til Hesselvangs Venner til indkøb af en softicemaskine kom. Det resterende beløb donerede Hesselvangs Venner selv, samtidig med at de indkøbte 3 nye vaffeljern.

Dejlig lækker luftig softice på varme sprøde vafler var noget der blev taget godt imod hos beboere og personale, ligesom Else Bente Sørensen, formand for Hesselvangs Venner, og Laila Madsen fra Vestjysk Bank blev varmt modtaget med klapsalver da de overrakte de flotte donationer.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: