test

Hvem skal have Erhvervsprisen 2010?

FARSØ: Når Farsø Erhvervsråd den 24. marts afholder sin årlige generalforsamling, vil der foruden det sædvanlige indhold med beretning og regnskabsaflæggelse også være et andet interessant punkt på dagsordenen, nemlig Erhvervsprisen 2010.

Erhvervsprisen gik i fjor til Farsø Sygehus v/ Medicinsk Afdeling og Ortopædkirurgisk Afdeling.

Erhvervsprisen uddeles for tredje gang i sin nuværende form. Prisen gik i fjor til Farsø Sygehus v/ Medicinsk Afdeling og Ortopædkirurgisk Afdeling. Farsø Sygehus er en af Farsø´s største virksomheder. Med ca. 450 ansatte er det klart, at det er en virksomhed af stor betydning for Farsø og hele egnen – og for hele kommunen.

Borgerne indstiller kandidaterne.
Traditionen tro vil det være borgerne, der indstiller kandidaterne til Erhvervsprisen. Og derfor opfordrer Farsø Erhvervsråd alle frem indtil mandag den 15. marts, om at komme med et begrundet bud på, hvem der har fortjent Erhvervsprisen.

Erhvervsprisen er en påskønnelse af de virksomheder, der har gjort en stor indsats for at fremme erhvervsudviklingen indenfor det geografiske område, der svarer til den tidligere Farsø kommune.

Bestyrelsen på svær opgave
Farsø Erhvervsråd´s bestyrelse vil efter fristens udløb mødes og gennemgå de forhåbentlige mange indstillinger og derefter stå overfor den svære opgave, at udpege den endelige prismodtager af Erhvervsprisen 2010 blandt de indkomne forslag.

Erhvervsprisen afløste i 2008 den tidligere initiativpris, som blev uddelt hvert år i perioden 1976 til 2006.

 

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: