Hvalpsund spejdere på Multi Camp

HVALPSUND: Da det nu er 5 år siden, at der sidst blev afholdt korpslejr for KFUM-Spejderne, sker det igen. Denne gang på det militære område lidt syd for Skive.

Iben, Karina, Aske og Michael fra Hvalpsund spejderne på besøg hos Spar Nord Bank i Farsø for at modtage penge til et mastesejl. Pengene overrækkes af afdelingsleder Michael Jensen.

Hvalpsund Spejderne er med og vil opbygge deres lejrplads på Multi Camp’en, som er korpslejrens navn.

– Vi har været så heldige, at Spar Nord Fonden har givet os tilskud, så vi kan få et mastesejl med til Skive, fortæller de fire glade spejdere, Iben, Karina, Aske og Michael, der forleden modtag pengene i den lokale Spar Nord Bank i Farsø af afdelingsleder Michael Jensen.

Et mastesejl er et rigtig godt udstyr at have med på lejr. Hvis der er for meget sol, har spejderne et sted at gå i skygge, er der regn, kan de gå i tørvejr og er der blæst, kan dei sætte sidestykker på, så der bliver læ for vinden.

Korpslejren startede i lørdags og slutter på søndag. Men allerede inden den officielle start var der mange spejdere på korpslejrpladsen. Opgaven bestod i at opbygge alle de fælles faciliteter såsom scener, badehuse, stier og veje på den store plads.

Alt i alt vil 15.000 spejdere deltage i korpslejren, så det bliver en fantastisk oplevelse for de spejdere og hjælpere, der er med.

Hvalpsund spejderne forventer, at mastesejlet bliver en succes at have med på lejren, og at det vil være med til at give flere muligheder for at lave mange aktiviteter sammen, uden at skulle tage alt for meget hensyn til vejret.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: