Hvalpsund melder klar til fest på havnen

HVALPSUND: I aftes startede Havnefesten i Hvalpsund ud med en havnegudstjeneste arrangeret af menighedsrådene.

I aften står der Havnebanko på programmet i det store Festtelt arrangeret af Hvalpsund Fællesforening.  Dermed kan de mange besøgende se frem til endnu fem festlige dage i maritime omgivelser på Havnepladsen ved den gamle fiskerihavn i Hvalpsund.

Ellers er det Hvalpsund Borgerforening der står bag festlighederne, og traditionen tro er der populære programpunkter på plakaten såsom: Hvalpsund Løbet torsdag aften, Kræmmermarkedet fra på fredag, ”Se og Smag på Hvalpsund”, ligeledes fredag i samarbejde med Lions Farsø, teltmiddag og bal med Roulet lørdag aften – og naturligvis optoget og plankeslagsmålet på søndag. Til at slutte festen af på søndag er der Ole Gas med Gasolin klassikere i festteltet.

Du kan se Havnefestens program HER

I morgen lægger Hvalpsund Løbet ud med den flotteste rute gennem Hvalpsund som selv den ihærdigste løber ikke kan undgå at bemærke. Men den 6,7 km lange rute byder også på udfordringer og stigninger, som mange løbere gladelig tager til Hvalpsund for at tage udfordringen op imod. Men vigtigt er det bemærke at Hvalpsund Løbet også er for dem, som blot er fristet af en rask aftentur.
Fredag aften drager op mod 200 feinschmeckere sig ud for at Se og Smage på Hvalpsund. Bag arrangementet står Lions Farsø i samarbejde med spisesteder, butikker og foreninger i Hvalpsund. Overskuddet fra arrangementet går til lokale formål.
Optoget på søndag i forbindelse med Havnefesten er et spektakulært syn og som der bliver gjort rigtig meget ud af fra foreninger og vennegrupper. Normalt er det aktuelle begivenheder i Hvalpsund, som vognene tager op. Vinderindslagene vælges af publikum, som massivt er opstillet langs med ruten.
Stemningen er altid i top ved Havnefesten i Hvalpsund. Der er også god mulighed for at mødes over en kop øl.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: