Hvalpsund Dagli’ Brugs går solidt ind i jubilæumsåret

HVALPSUND: – Dette var det overordnede og bund-solide budskab fra næstformand Karen Nørskov på Dagli’ Brugsens generalforsamling i sidste uge.

Dagli’ Brugsen Hvalpsund kan i fejre sit 100 års jubilæum, som et stort aktiv for byen Hvalpsund. Billedet stammer fra indvielsen af den nye butiksudvidelse den 26. februar i år.

Dermed kan de ca. 366 medlemmer af Dagli’ Brugsen Hvalpsund – og andre, glæde sig ekstra meget til 100 års jubilæet, som er i år og fejres den 9. juni.

Til denne dato, er det også hele medlemskredsens håb, at den for tiden sygemeldte formand, Bente Jensen er på fode igen. Med flere årtier i Dagli’ Brugsen Hvalpsunds bestyrelse, er det ikke mindst hende, der skal høste roser i jubilæumsåret.             

Det var derfor ingen sag for næstformand Karen Nørskov, at være stand-in og aflægge formandsberetningen.   

– I Dagli´ Brugsen Hvalpsund har der i 2009 været en omsætning på 17,9 mio. kr. Det fordeler sig med 14,6 mio kr. i butikken og 3,3 mio kr. på benzinsalget. Det regnskabsmæssige overskud er på kr. 285.365, svarende til index 142, kunne Karen Nørskov oplyse.

I 2009 stod Dagli’ Brugsen Hvalpsund bag en række aktiviteter. Vi havde aftenåbent den 17. maj, hvor Hvalpsund Vinen med etiket af klubhuset på golfbanen blev lanceret. For hver flaske vin der blev solgt blev der doneret 5 kr. til ungdomsarbejdet i golfklubben. Klubben har nu modtaget en check på kr. 5.275.

Vi deltog også, med en frugt- og grøntbod ved turistdagen på havnepladsen i juni, som var arrangeret af Vesthimmerlands Kommune.

Der blev afholdt en vellykket Golfmatch i Hvalpsund Golf Club i samarbejde med OK. Der var fint vejr og mange deltagere.

Dagli’ Brugsen har desuden bidraget med et tilskud til Spilloppens nye bålhytte, som børnene allerede nu har fået meget fornøjelse af.

Den 11. juli deltog Dagli’ Brugsen i Havnefestens torvedag. Denne gang fandt den sted på parkeringspladsen ved Dagli’ Brugsen. Der var gode tilbud og mange mennesker.

I 2009 var der i lighed med tidligere år et samarbejde mellem OK og forældreforeningen på Louns Alstrup skole. Forældreforeningen har modtaget en check på kr. 7.729.

Den 29. oktober var der ”syng dansk” i Dagli´Brugsen, hvor Samuel Frederiksen spillede og sang sammen med elever og lærere fra Louns Alstrup skole. Efterfølgende var der kaffe og rundstykker til alle i baglokalet.

I december var der julemarked på torvet ved sparekassen, hvor Dagli’ Brugsen også deltog med en bod. Senere i december var der julehygge i Dagli’ Brugsen, hvor børnene afhentede deres julesokker og der var servering af gløgg og vafler.

I efteråret 2009, påbegyndte Dagli Brugsen Hvalpsund sin om- og tilbygning. Der er bygget 226 m2 til og efter det hele er blevet færdigt, kan vi alle glæde os over det flotte resultat.

– Nu har vi en rigtig flot og indbydende butik, der er dejlig at handle i, lød det fra Karen Nørskov.

Her i 2010 har Dagli’ Brugsen Hvalpsund 100 års jubilæum. Det er onsdag den 9. juni. Det vil blive fejret på behørig vis. Vi kan allerede nu afsløre, at etiketten til årets Hvalpsund Vin er et billede af den gamle brugs for 100 år siden. Brugsen lå på det tidspunkt i den bygning vi i dag kender som Lord Nelson. Jubilæumsvinen vil blive solgt fra den 29. april, hvor der er aftenåbent i Hvalpsund.

Jeg vil gerne sluttelig takke personale og uddeler for et rigtigt godt samarbejde. I har gjort det rigtig godt, ikke mindst i den periode, hvor der blev bygget om. Der skal også lyde en tak til kunderne for deres forståelse i byggerodet.

Der skal også lyde en tak til de øvrige bestyrelsesmedlemmer for et godt og positivt samarbejde i det forgange år, og så håber vi at Bente snart er rask igen, sluttede Karen Nørskov.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: