test

Hvalpsund Brugsforening fejrer sit 100 års jubilæum

HVALPSUND: Idag, den 9.juni er det præcis 100 år siden at brugsforeningen i Hvalpsund blev dannet.

For 100 siden var der en vis modstand mod brugsforeningens dannelse, da der i forvejen var købmand og andre forretninger til indkøb til husholdningen.

 

I dag er Dagli’ Brugsen, Hvalpsunds eneste tilbageværende dagligvarebutik, der også driver postbutik, brødudsalg, håndkøbsmedicinudsalg og lotto. Dermed er den byens omdrejningspunkt og skal fejres i 100 året.

 

Markeres på festlig vis

Dagli’ Brugsen tog ganske vist allerede fat på 100 års jubilæumsaktiviteterne for nogle måneder siden. Det skete i forbindelse med udvidelse af lager og butik. Udvidelsen blev markeret på festlig vis. Og mindst lige festligt bliver det, når brugsforeningens bestyrelse inviterer til jubilæumsfest på onsdag.

 

Jubilæumsdagen kommer til at foregå med tale af Søren Skovgaard Madsen, musikalsk underholdning af Samuel Frederiksen, børneunderholdning af ”det flyvende kuffertcirkus” og endelig en jubilæumsmenu.

 

Jubilæumsskrift og jubilæumsvin

Flag og glade mennesker vil være fundet frem til en festlig dag, hvor der også være salg af Brugsforeningens jubilæumsskrift, udarbejdet i anledning af 100 året, og Hvalpsund Vinen, som også er udkommet i en særlig jubilæumsudgave.  

 

Alt tegner til en festlig dag i Hvalpsund. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: