test

Hvad hedder hesten?

Af: Candy Fröse

FARSØ: Det spørgsmål har Kimi Nielsen fra Land & Fritid på Svingelbjerg ofte fået stillet fra venlige børn og voksne som har bemærket de tre miniheste i folden lige uden for butikken.

Kimi Nielsens nye hest er stadig lidt sky. Det kan jo være, fordi den endnu ikke har fået sit navn. Hun opfordrer derfor alle børn til finde et godt navn til den lille hest, der til daglig græsser sammen to andre – og navngivne heste ved Land & Fritid på Svingelbjergvej.

– Når jeg så har fortalt, at to af hestene hedder Rocco og Skipper, men at den tredje intet navn har, så ser jeg fortvivlelsen i børnenes øjne. Så det må vi vist hellere have gjort noget ved, fortæller Kimi Nielsen, der er ejer af de tre græssende gæster udenfor grovvarehandlen.  

Der skal derfor findes et godt navn til hesten, der er af racen Pinto og som Kimi Nielsen har fået i sin varetægt, efter at en god nabo foreslog hende at få den. Selvom hesten endnu ikke er så stor, så bliver den dog lidt større, den er nemlig kun 6. måneder gammel og meget glad for at gå sammen med sine nye venner Rocco og Skipper.  

– Jeg håber, at rigtig mange børn vil komme med nogle gode navneforslag til den lille hest, opfordrer Kimi Nielsen. I slutningen af denne måned, i forbindelse med Land & Fritids julearrangement, vil hestens navn blive afsløret.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: