Hot sommer med Samba

Nu er det mandag igen, og Hot Sommer fortsætter med sin næste julimandag, hvor der udover temperaturrabat i butikkerne, svarende til dagens målte lufttemperatur på Store Torv kl. 9.00 om morgenen, også vil Samba by Night på Store Torv fra kl. 17.00 til 21.00.

Oplev en af Aalborg karnevals bedste karnevals trupper, Poco Loco til Samba by Night, mandag aften, hvor truppen vil optræde henholdsvis kl. 17.00 og 18.30.

De to sandbaner på Store Torv vil atter engang indbyde til Beach Volley og Petanque. Ligesom sambamusik fra Carribean Steelband og duften fra Slagter Klausens pander vil sende sine eksotiske lyde og dufte ud over Farsø midtby.  

Zumba og Samba
For de som ikke oplevede Zumba i mandags, byder chancen sig endnu engang, idet Farsø Gymnastikforening møder op med et nyt hold Zumbadansere, der helt sikkert vil få stemningen på Store Torv til at stige adskillelige grader.

Sambatruppen Poco Loco
Zumbadanserne afløses af sambadansere. Et af Aalborg karnevallets dygtigste og flotteste sambatrupper, Poco Loco vil indtage Store Torv og efterfølgende også butiksgaderne, hvor sambadanserne i deres superflotte sambakostumer og bar hud, vil danse sig ind i alles hjerter.

Bagagerumssalg
Hvor det i mandags var Farsøs butikker selv der stod for torvesalget på Store Torv, er der iaften givet plads til de private bagagerumssælgere på Store Torv. Dermed vil der Samba by Night både kunne laves gode handler i butikkerne og på torvet hos bagagerumssælgerne.      

– Og husk, der kan handles helt frem til kl. 21.00.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: