Hot Sommer mandage sluttede af i bedste country stil

FARSØ: Cowboystøvler og svingende skørter var så absolut synlige mandag aften, hvor juli’s sidste by-night aften i Farsø fandt sted i flot og lunt sommervejr.

Club West optrådte på Store Torv med Clogging og Linedance.

Mange prøvede at tyre rodoetyren

Outlaws showdansere optrådte på Centertorvet

Men allerede kl. 9.00 mandag morgen måtte kæmpe termometret på Store Torv på arbejde for sidste gang denne sommer, for at måle dagens temperatur og dermed rabat på udvalgte varer i butikkerne. Termometret viste 17 grader og dermed 17 % rabat. De 17 % blev dog i mange tilfælde slået med flere længder af de gule udsalgsskilte, der i øjeblikket viser rabatter på mellem 20 og 40%. Dermed var der al mulig grund til at gøre en god handel helt frem til kl. 21.00. hvor by-night sluttede.

På både Store Torv og Centertorvet var der by-night danseopvisning af to af egnens bedste klubber indenfor linedance.

Club Wests dansere viste traditionel linedance og clogging på Store Torv, mens Outlaws viste show- og konkurrencedans på centertorvet, der byder på flere forskellige stilarter indenfor linedance. For de danseinteresserede var der dermed rigelig med dans i den kendte countrystil af kigge på.

På Store Torv gjorde rodeotyren og Farsø Rideklubs heste stor lykke blandt børnene, mens de voksne var mere betaget af Mr. Boom’s særlige køretøj. En trehjulet, 3 personers motorcykel efterspændt med egen campingvogn. Ud af den specialbyggede motorcykels højtalere lød aftenen igennem country-western musik og musikalsk akkompagnement til Club Wests dansere.   

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: