test

Hot Sommer har gjort sit indtog i Farsø

FARSØ: Kæmpe termometret på Store Torv viste 18 sommergrader, og dermed var det i mandags særdeles ”Hot” at handle i Farsø butikker, der dermed gav en rabat på 18% på udvalgte varer.

Temperaturen viste 18 grader og det betød 18 % rabat på udvalgte varer i butikkerne.

Ekostisk stemning på Store Torv med Beach Volley og Pentanque.

Torvehandel på den venskabelige måde

Sommertemperaturen har en særlig betydning
Sommervejret har – forstås, en helt særlig betydning for sommerhandlen i Farsø denne sommer, og indtil videre har temperaturen været med kunderne, der får en tilsvarende rabat, og oven i købet ekstra lange åbningstider i butikkerne, idet der alle fire juli mandage kan handles helt frem til kl. 21.00 med temperatur-rabat.      

Eksotisk Torve by Night
Også mandag aften, kastede sommeren sine lune stråler over Farsø til en eksotisk aften med sand og calypsomusik på Store Torv. Her var der arrangeret Torve by Night med salgsboder og eksotisk mad, men ikke mindst den store sandbane midt på Torvet til beach volley, og en lidt mindre til petanque, fik det centrale torv til at minde om en lille oase, som man måtte besøge.

Ud over beach volley og petanque bød aftenen også på calypsomusik og Zumba, der rigtig kunne sætte gang i den på Store Torv.

At Zumba-dillen virkelig har slået an i Farsø, viste menneskemængden på Store Torv kl. 18.00, hvor såvel en stor Zumba trup fra Farsø Gymnastikforening, som rigtig mange interesserede mennesker var mødt op, for at lade rytmen i kroppen slå an.   

Aftenhandelen fortsatte frem til kl. 21.00 og det var der rigtig mange kunder der benyttede sig af på denne lune – eller måske snarere ”Hotte” sommeraften.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: