HoppeLegeland – et vinterferiehit

FARSØ: Selvom en vinterferie med fridage kan glæde ethvert barn, så kan sammenlagt ni fridage alligevel godt give spekulationer hos såvel børn – som forældre, om hvad man skal udfylde tiden med.

Fire lande at boltre sig i
Heldigvis var der råd for det i Dronning Ingrid Hallerne, hvor der mandag og tirsdag var opstillet et kæmpe HoppeLegeland, sågar med hele fire ”lande” indbygget til at boltre sig i.  

Allerede inden middag, mandag havde de første 300 børn indfundet sig i legelandet og forude lå mange timers leg. Den store opvisningshal var indrettet med ikke mindre end 6 kæmpe hoppe- og klatrepuder med indbyggede forhindringer, en rodeotyr og kængurubrydere. I gymnastiksalen ventede der børnene et tarzanland med lianer, gangbroer og ”farlige” passager, der i virkeligheden var alskens redskaber, udlånt af Farsø Gymnastikforening. Træningssalen var indrettet som boldland, med mulighed for volleyball, håndbold, fodbold og floorball. Endelig var der badeboldlandet i svømmehallen, hvor rigtig mange større børn havde taget deres badetøj med og boltrede sig i timevis i det våde element med bolde og badedyr.

Mandagen stod også på tøndeslagning, hvor rigtig mange børn slog til i flotte udklædninger.

HoppeLegeland fortsatte tirsdag. Ud fra de mange børn, som havde løst to-dags billet om mandagen, så har HoppeLegelandet forventeligt haft besøg af godt 600 børn, da det lukkede ned i aftes. Hertil kommer de mange forældre, der stod klar med mad og drikke, når de små skulle tankes op til en runde mere i legelandet.      

Hoppelandet i Dronning Ingrid Hallerne var arrangeret af Farsø Handelsstandsforening, Farsø Rådhuscenter, Sparekassen Farsø, Eventbasen og Dronning Ingrid Hallerne.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: