Højgårdens julemarked er rigtig julehygge

FARSØ: Der var i den forgangne weekend atter julemarkedsweekend. Et af dem fandt sted på Ældrecenter Højgården.

Kimbrergarden spillede adventen ind på Højgaarden med julemelodier

Julemarkedet på Højgården sluttede af med et modeshow fremført af Røde Kors Farsø

Allerede fredag var bestyrelsen fra Højgårdens Venner, som stod bag julemarkedet, i fuld gang med at opstille juleboder, således markedet kunne være klar til det store rykind lige fra det åbnede lørdag formiddag.

Der var kø ved boderne. Der blev solgt dørkranse og graner. Der var nisser, juledekorationer, kirkegårdskranse og meget mere.

Også Højgårdens egen terapiafdeling havde deres egen bod med salg af flotte smykker og bolsjer. Naturligvis lavet af beboerne og dagcenterbrugere på stedet. Ud over terapi og aktivering var formålet med salget, at man nu kan købe nye materialer ind til terapiafdelingens brugere igen, så de kan fremstille nye ting.

Også Højgårdens køkken havde gang i bageriet, for at skaffe nogle håndører til aktivitetskassen ligesom julemarkedets tombola havde samme formål. Begge steder var der rift om brød og lodder, som blev udsolgt.   

I cafeen blev der hygget med æbleskiver, gløgg, kaffe og røde pølser. Kl. 14.00 sluttede Kimbrer garden sig til, som havde fået til opgave at spille adventen ind. Herefter var der modeopvisning, som Røde Kors Genbrug i Farsø stod for. 

Det var en rigtig hyggelig dag for alle på Højgården. Mange af beboerne fik i samme anledning et ekstra besøg af familie og venner, som blev nydt i fulde drag.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: