Himmerlands Udviklingsråd skifter navn

VESTHIMMERLAND: Siden 1993 har Himmerlands Udviklingsråd, kaldet HIMUR i daglig tale, været synonym med god erhvervsservice i Vesthimmerland.

Foreningen blev dannet for at yde erhvervsservice og udvikle erhvervsfremmende projekter i daværende Nørager, Farsø og Aars Kommuner. Navnet afspejlede et ønske om at kunne tilbyde denne service til alle kommunerne i Himmerland, og der var fokus på udviklende aktiviteter i bred forstand.

Senest med kommunesammenlægningen i 2007 fandt Himmerlands Udviklingsråd sin nuværende form, og er paraplyorganisation for foreningerne; Aalestrup Handel & Erhverv, Farsø Erhvervsråd, Løgstør Egnens Erhvervsråd samt Aars Erhvervsråd, og dækker dermed hele Vesthimmerlands Kommune.

Navn ikke længere i trit med nutidens organisering
Foreningens navn er ikke længere i trit med nutidens organisering af lokal erhvervsservice og erhvervsfremme, og det har længe været et ønske at give foreningens image og kommunikationsplatform et løft til en mere moderne stil.

          

En fortsættelse af tre aktivitetsbrands
I 2015 indførte HIMUR tre nye aktivitets-brands; ”Erhverv Væksthimmerland”, ”Iværksætter Væksthimmerland” og ”Forum Væksthimmerland”.

Førstnævnte Erhverv Væksthimmerland er i dag primært kendt som navnet på en kvartalsvis husstandsomdelt erhvervsavis.

Nyt navn signalerer vækst
– De tilbagemeldinger vi har fået tyder på, at erhvervslivet har taget rigtigt godt imod ”Erhverv Væksthimmerland”, og vi er også selv blevet meget glade for navnet, som vi mener indeholder nogle meget præcise signaler om, hvad vi står for og arbejder med. Vi er en erhvervsforening, der arbejder på at skabe vækst i Vesthimmerland!, siger erhvervschef Dan Skovgaard.

Pr. 1. januar 2017 skiftede Himmerlands Udviklingsråd således navn til Erhverv Væksthimmerland.

-Vi lancerer samtidigt en ny hjemmeside med adressen vaeksthimmerland.dk og vi vil fremover kommunikere som Erhverv Væksthimmerland på alle vores platforme, lyder det videre fra Dan Skovgaard og fortsætter:  

Samme erhvervsservice

– Vi glæder os til fortsat at fortælle de gode erhvervshistorier, afholde spændende og relevante erhvervsarrangementer og levere en fremragende erhvervsservice til iværksættere og virksomheder i vores nye navn og image.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: