test

Himmerlands største påskefest med CD-release

FARSØ: Påskeballet i Farsø er genopstået – og i den grad!. For blot få måneder siden blev initiativet til en 90’er påskefest på Hotel Farsø, taget af de tidligere Cafe Crazy drenge: Jan Thorup, Jesper Sander, Thor Bak og Brian Thorup i samarbejde med Hotel Farsø.

Ud over 90’er fest, førarrangement med spisning, byder påskefesten på Hotel Farsø skærtorsdag også på CD release fra lokale Thomas Pedersen og hans band ”HardPushForward”. Som mon ikke der bliver gang i den i Farsø?!.

Festplanerne har siden grebet om sig. For ud over gang i den på dansegulvet med ren 90’er-nostalgi, så indbydes det festglade voksne publikum nu også til førarrangement med spisning og CD-release.

Det er lokale Thomas Pedersen, der senest har gjort det rigtig godt i talentprogrammet The Voice på TV2, og bandet “HardPushForward” der udgiver en ny CD.

Release festen er kommet i stand med TEWA i Fandrup, som er Thomas Pedersens pladeselskab.  CD’en indeholder cover versioner af blandt andet DAD, Pearl Jam, Robbie Williams og Creedence Clearwater Revival. Så når dørene åbnes kl.21 til Crazy koncerten, vil Thomas og bandet fyre en mini koncert af, inden Crazy drengene slipper 90’erne løs.

Det er partybandet So 90’s, der vil få salen på Hotel Farsø til at koge af 90’er hits, såsom Bailando”, ”What is love”, ”Coco Jambo”, ”Barbie Girl”, ”Cotton Eye Joe”, ”Macarena”, og en lang perlerække af andre klassiske hits!,   

Med andre ord kan vi sige ”It’s all Crazy – the magic is back”, siger Brian Thorup fra Crazy Tunes, som de fire ”Crazy” drenge kalder sig i dag. De håber, at alle vil tage kærkomment imod det nye initiativ, der gerne skal bidrage til mere fest og glade dage for unge og voksne i løbet af året i Farsø.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: