test

Himmerland Golf & Country Club bliver NIKE Performance Centre

GATTEN: For nogle uger siden kun man her i avisen læse om Himmerlands Golf & Country Clubs store udvidelser. Med til udvidelsesprojektet hører en udbygning og en status som et NIKE Performance Centre, hvilket bliver det eneste af sin art i Skandinavien – også altså er placeret i Gatten.

Med udvidelsen af Himmerland Golf & Country Club i Gatten, bliver det et ”NIKE Performance Centre”, hvilket bliver det eneste af sin art i Skandinavien.

Sammen med NIKE Golf er det Carlsberg Danmark A/S og JELD-WEN A/S, som er drivkræfterne bag projektet.

Blandt de forbedringer, der allerede er færdige til 2011 sæsonen er en gennemgribende ombygning af driving rangen – dette bliver flagskibet i 2011, samt udbygning af de omkringliggende træningsfaciliteter i form af ”short game area” og ikke mindst den 18 hullers Par 3 Bane, som bliver taget under lup.
 

– Det nye koncept på Driving rangen bliver en inddeling af udslagsstederne, så man kan stå uforstyrret og træne, der bliver VIP båse, indendørsbåse i fitting centret med fladskærme og opkobling til Trackman og Flight Scope. Desuden får vi projektører på taget, så man kan træne i skumringstiden og om aftenen, og der vil komme varmeapparater over en del af udslagsstederne. Indgangs- og frontpartiet kommer til at omfatte toiletfaciliteter, ny boldmaskine, forfriskningsautomat og pro’ernes kontor/fitting center. Ydermere etableres der 3 target greens på rangen, forklarer direktør for Himmerland Golf & Country Club, Claus Birk Larsen, om projektet.  

I forbindelse med optimeringen af træningsfaciliteterne og det ny NIKE Performance Centre bliver den eksisterende proshop til den ene af to konceptbutikker NIKE Golf åbner i Europa i 2011, så der er noget at være stolte af.

– Vi er meget fornøjede med samarbejdet, og ser frem til at proshoppen får endnu bedre mulighed for at eksponere de to brands, når den i 2012 er en etableret del af det vores nye Golfcenter, lyder det videre fra Claus Birk Larsen.

Carlsberg Danmark A/S er tidligere storsponsor i Himmerland Golf & Country Club og har gennem mange år haft et fantastisk samarbejde.

– Nu blev der mulighed for at lave et endnu tættere og større samarbejde, som kan give Carlsberg bedre eksponeringsmuligheder i Himmerland Golf & Country Club. I forvejen har Carlsberg deres brand Jacobsen på golfcentrets hyggelige bar, som hedder Jacobsens Bar.

Jørgen Rüdinger, Account Manager fra Carlsberg siger: – Projektet er visionært og indeholder så mange muligheder for aktivering af såvel vores sponsorat som vore produkter at det er helt naturligt for Carlsberg at involvere os på partner niveau.

Jeld-Wen A/S er en del af en stor international koncern, hvis europæiske hovedkontor er beliggende i Løgstør. Firmaet var indtil 2006 bedre kendt som Vest-Wood, som blandt andet ejer brandet Swedoor. I dag driver Jeld-Wen koncernen produktion ved over 150 fabrikker, og har over 20.000 ansatte på verdensplan.

– Vi er glade for at Jeld-Wen A/S har vist interesse for projektet og at de kunne se mulighederne i et samarbejde, som giver dem en markant eksponering indenfor golfsporten i Danmark og som giver Himmerland Golf & Country Club muligheden for at optimere sig til igen at være Danmarks førende golfcenter med eksklusive træningsfaciliteter, siger Claus Birk Larsen.

Samarbejdet med Jeld-Wen er nyt og i denne forbindelse siger CFO/økonomidirektør for Jeld-Wen  i Europa Ole Madsen:  – Jeld-Wen støtter golfsporten i mange sammenhænge og vi ser flere muligheder i at have et tæt samarbejde med Himmerland Golf & Country Club bl.a. i forbindelse med seminarer og events med kunder, leverandører og medarbejdere. Med de forestående udvidelser får man et unikt koncept og vi får med vores partnerskab samtidig lejlighed til at vise nogle af vore produkter på det imponerende anlæg.

Samarbejdet med Nike Golf er forholdsvist nyt, men har over det seneste år accelereret i en fart der gør, at vi nu sammen kan præsentere en national nyhed i form af NIKE Performance Centre, og endnu een i form af konceptbutikken. NIKE Golf er fantastisk innovativt, og har en finger på pulsen med alt, hvad der rører sig indenfor sporten – derfor er de en stærk partner, som alter ego på alt hvad der hedder golfudstyr, tilbehør og beklædning, hvor Himmerland Golf & Country Club er den førende på udvikling af nye golfprodukter/ophold, golfskoler, turneringskoncepter og firmagolf.

Morten Jensen, Territory Sales Manager i Danmark siger følgende, – Himmerland Golf & Country Club er nok en af de mest kendte golfklubber i hele Norden. De mange golfhuse omkring på anlægget producerer mange faste gæster på stedet, som har en atmosfære, man ikke finder mange steder. Med de imponerende udvidelser i 2011 bliver det et nærmest enestående golfresort i Norden, med utallige muligheder for forkælelse udover golf. Hos Nike Golf er vi naturligvis meget stolte af at få chancen for at blive en del, af et så imponerende anlæg. Himmerland Golf & Country Club bliver udstillingsvindue for Nike Golfs nye europæiske look hvad angår shop in shop og driving range. Det betyder også at Himmerland Golf & Country Club bliver det første sted i Europa, hvor vi præsenterer dette nye shop koncept. Vi glæder os derfor meget til at kunne tilbyde det absolut bedste fra vores brand, og sammen med Himmerlands dedikerede personale bringe alle gæsterne den bedst mulige oplevelse og service

FAKTA om Driving Range projektet:

  • Inddeling af udslagsstederne
  • VIP båse
  • Indendørsbåse i fitting centret med fladskærme og opkobling til Trackman og Flight Scope
  • Projektører på taget
  • Varmeapparater over en del af udslagsstederne.
  • Toiletfaciliteter
  • Ny boldmaskine
  • Forfriskningsautomat
  • Proernes kontor/fitting center.
  • 3 target greens på rangen

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: