test

Himmerland – for alle

GATTEN: Himmerland Golf & Country Club har siden sin start i midten af halvfjerdserne, haft et uomtvisteligt image som golfparadis for feinschmeckere.

Himmerland Golf & Country Club er også for dem som ikke spiller golf. En lang række arrangementsafter og rekreationsophold henvender sig til lokalbefolkningen.

Med et golfbaneanlæg på 400 ha., der er arealmæssigt er nordeuropas 2. største, så er der plads nok til alle.

Det med plads til alle, får nu en endnu større betydning i Himmerland Golf & Country Club. Der er gjort op med at man skal være klubmedlem, ejer af en af de mange golfhuse eller erhvervskunde for at kunne have sin gang i ”Himmerland”.

– Himmerland er for alle, lyder det fra direktør Claus Birk-Larsen, der sammen med resten af ledelsen på Himmerland Golf & Country Club har nye planer for stedet.

Himmerland skal også være for dem, som ikke har golf som hobby, men snarere sætter pris på ”country”, velvære og et afbræk i hverdagen for at forkæle sig selv.

I den senere tid, har Himmerland Golf og Country Club disket op med en række nye ”forkælelsespakker” med forskelligt indhold og til en ganske rimelig pris. Alle indeholder de en eller flere overnatninger på golfhotellet for at få pulsen ned i gear og overgive sig til massage, skønhedsbehandlinger, gastronomiske oplevelser, roen, den fantastiske natur – og måske more sig lidt med bowling – og hvis ønskes, naturligvis et par slag golf.     

Selvom man med fordel kan indlogere sig på Himmerland Golf & Country Club, så behøver man dog ikke gøre det, for at stifte bekendtskab med stedet.

Opfordringen til lokale interesserede lyder på, at kigge indenfor og ved selvsyn se hvad stedet kan byde på. En god måde, at lære ”Himmerland” at kende på er at holde øje med den række af temaarrangementer som Himmerland Golf & Country Club har arrangeret hen over året.

En fastelavnsfest har allerede været afholdt, ligesom Winemakers evening blev det i aften.

Her havde i alt 45 personer tilmeldt sig til en særlig aften med vinsmagning af 10 Bourgogne vine, foredrag af vinbonde og stifter af Østjysk Vinimport Knud Kjellerup og en 4-retters gourmet menu. Alt sammen for kun kr. 398,00. Det blev i den grad en feinschmeckeraften, uden tilhørsforhold til nogen eksklusiv klub. Det blev en forkælelses- og inspirationsaften, som man efter at have prøvet den, kan være forfalden til at gentage.

Det er der heldigvis også rig mulighed for i den kommende tid. I påsken er der påskebuffet til den ganske rimelige pris af kr. 118,00. Til Pinse, når pinsesolen danser, en brunch buffet til kr. 99,00.

Opfølgeren på Winemakers evening kommer til juni, hvor der er Jacobsen Ølsmagning. Igen vil der være en stor smagsoplevelse i vente.                        

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: