Herregårdskoncert med Sjøgren og Siel på Hessel

HVALPSUND: Der er blevet talt om det i årevis. Hvorfor har Herregården Hessel, som har den flotteste naturkulisse af alle, ikke sin egen friluftskoncert ?.

I år bliver det langt om længe en realitet.  Hvalpsund Borgerforening og Herregården Hessel er gået sammen – med økonomisk tilskud fra Vesthimmerlands turistpulje, om at afholde den første udendørs herregårdskoncert på Hessel.    

Og det bliver noget af en præmiere, for koncertens optrædende er ikke mindre end violinsten og entertaineren Kim Sjøgren og sangerinden Lene Siel. Ingen af de to behøver vist en nærmere præsentation. De vil begge hver især fremføre en koncert på en time.

Friluftskoncert i Hessels flotte omgivelser
Velvidende at koncerten er meget afhængig af en god aftale med vejrguderne, så vil Hvalpsund Borgerforening, som udgangspunkt opstille sit telt uden sider, således at taget skærmer for eftermiddagssolen eller i værste fald dryp fra oven. Der vil være opstillet stole til publikum i teltet.

Med mindre det blæser ”en pelikan” så undlader man at påsætte siderne på teltet således at fjorden og Hessels naturskønne omgivelser og atmosfære gør koncerten til noget helt særligt.  

En af fortalerne for koncerten er formand for Hvalpsund Borgerforening, Ole Randrup.

-Denne form for koncert på Hessel har stået på ønskesedlen i mange år, ja nærmest årtier, siger han. Jeg håber det bliver et tilløbsstykke, og en årlig tilbagevendende begivenhed på Hessel.    

Der følger flere koncerter i Hvalpsund
Koncerten på Hessel vil i øvrigt kun være den første af i alt 3 koncerter som Hvalpsund Borgerforening er involveret i denne sommer.

Den 1. juli vil der lige sidste år, være hyggelig friluftskoncert på Havnepladsen, denne gang med Den Syngende Bager. I forbindelse med Havnefesten i uge 28, vil der havnefestens sidste dag være optræden af Ole Gas.

Også Herregården Hessel kan byde på endnu en koncert, nemlig i Hessels lade. Det bliver den 3. juli med Alberte Winding.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: