Haubro Klassisk og Veterantraktortræf er klar igen!

HAUBRO: I kommende weekend samles veteran og klassiske traktorer samt deres ejere igen i Haubro til træf.

Det er anden gang træffet afholdes, og selvom det er efter 2 år med aflysning grundet restriktionerne, er der stor opbakning.

-Samlerne vil gerne ud og vise deres traktorer frem udtaler formand Jens Ole Rask.

Holdet bag træffet har i mellemtiden stiftet en forening til at arrangere træffet fremadrettet grundet den store succes det var i 2019, hvor både antallet af gæster og udstillere langt oversteg hvad holdet havde håbet på for et førstegangs træf.

-Træffet i år er samme opskrift som sidst, der fokuseres ikke kun på veterantraktorer, men også klassiske traktorer frem til årgang 1990. Som der sker generationsskift i dem der samler ændrer det sig jo også hvad gæsterne gerne vil se, og den udvikling er vi med på lyder det fra formanden, det er jo de yngre generationer der skal føre interessen for vor hobby videre.

-Nyt på træffet er at den i auktionsverdenen landskendte Johannes Jensen der er pensioneret auktionarius fra Dansk Maskinbørs kommer lørdag og afholder auktion til fordel for foreningen, det er lidt af et scoop at få ham herop slutter Jens Ole Rask af, det glæder vi os til og håber at en lille lørdags auktion fremadrettet bliver fast indslag på træffet.

Træffet – har som sidst også afprøvning af traktorkræfter med en HK-bremse, stumpemarked, hoppeborg til børn, og til dem der bedst kan li små traktorer er Modeltraktor.dk også på plads med en salgsstand. Forening glæder sig til en weekend med masser af glade gæster og udstillere.

SE ANNONCEN FOR ARRANGEMENTET HER

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: