test

Hårsnedkeriet er rykket i nye lokaler

FARSØ: Efter indtil nu, at have siddet i lejede lokaler ved hovedgaden i Farsø har indehaver af Hårsnedkeriet, Sussi Nielsen nu rykket salonen til egne lokaler.

Hårsnedkeriet og Sussi Nielsen er ved at være klar til at åbne salonen på Søvej idag lørdag.

Frisøren har fundet den ultimative løsning ved at flytte til den tidligere præstegård på Søvej i Farsø, hvor hun både kan have familiens privatbolig og frisørsalon under samme tag.

Og hvis man ikke lige ved det, så vil ingen tro, at man vil kunne indrette en trendy og topmoderne frisørsalon i den tidligere konfirmandstue, men ikke desto mindre er det blevet sådan.

Familien er allerede rykket ind i privatboligen og i disse dage er Sussi Nielsen sammen med håndværkerne ved at få de sidste ting på plads i sæsonen, så den kan åbne på lørdag, hvor Hårsnedkeriet samtidig afholder reception.

Med flytningen til Søvej kan frisørkunderne glæde sig til hyggelige og professionelle omgivelser – og ikke mindst, som har været et problem, p-pladser lige uden for døren.                     

Med flytningen fortæller Sussi Nielsen, at der også vil blive plads til nogle nyheder. Hver den 1. lørdag i måneden vil hun afholde en aktivitet på sin nye adresse, som hun håber kunderne vil kunne finde interesse for. Den første lørdag er allerede tilrettelagt og vil komme til at bestå af yoga.

En anden nyhed er frisørens nye online bookingsystem, hvor man via Hårsnedkeriets hjemmeside, uanset hvilken tid på døgnet det er – og uanset hvor man befinder sig, kan booke sig den næste frisørtid. Sussi Nielsen påpeger at man naturligvis fortsat er velkommen til at ringe til salonen og booke tid, men at bookingsystemet også gør, at Hårsnedkeriet kan være mere fleksibel med hensyn til åbningstiden, således at både tidlige og sene frisørtider kan tilbydes.      

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: