Harley indtager midtbyen

FARSØ: Vejrudsigten siger strålende solskin og lune forårstemperaturer. De helt rette betingelser for at fremvise den skinnende lak og det blankpolerede krom frem på den legendariske motorcykelklassiker Harley Davidson, der også har sin egen motorlyd, der ikke er til at tage fejl af.

Motorcykler, ølsmagning og gode tilbud til Morsdagsgaven. Der er tænkt på herrerne idag lørdag, hvor der er forårsgriller i Farsø. Men mor er naturligvis også velkommen.

Idag lørdag rykker minimum 100 styk af slagsen ind på Store Torv i Farsø Bymidte for at blive vist frem. Udstillingen er arrangeret af Farsø Handelsstandsforening i samarbejde med Harley Davidson – Distrikt Nord, der i år fejrer sit 35 års jubilæum i Farsø. Ud over udstillingen på Store Torv markeres jubilæet for distriktets medlemmer i Farsø MC’ klubs lokaler, hvor man hele weekenden, med start allerede fra fredag, har inviteret til forårstræf.    

Sammen med de blankpolerede motorcykler, vil der også underholdning af Den Syngende Bager på Store Torv, ligesom Hotel Farsø vil være på plads med mad og drikke.

Forårsgriller i butikkerne
Butikkerne i Farsø Rådhuscenter har valgt at holde åbent til kl. 15.00 på lørdag. Dermed er der både god tid til motorcykler, ølsmagning, handel og måske køb af morsdagsgaven.

Fra kl. 12.00 vil der være gratis ølsmagning af tjekkisk øl på Centertorvet og fra kl. 13.00 og to timer frem, vil der være særlige 2 timers tilbud at benytte sig af i Farsø Rådhuscenters butikker. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: