test

Handelsstandsforeningens sommeraktiviteter ikke slut endnu.

FARSØ: Selvom juli om få dage er passé, så er Farsø Handelstandsforening endnu ikke færdig med sine sommeraktiviteter – blot holder man nu 14 dages pause inden det går løs igen.

Det der lades op til, er slutspurten på sommerudsalget fra 12. til 14. august. I den forbindelse har man allieret sig med Farsø festen om at udsende en særlig avis om dette til hele Vesthimmerland, som udkommer den 11. august.

Ud over super skarpe slutspurtspriser på de resterende udsalgsvarer slås der også et slag for handelsstandsforeningens aktiviteter under Farsø festen, som løber af stablen i uge 33.

På byfestens 2. dag, som er torsdag den 19. august vil Farsøs butikker nemlig rykke i det store telt, opsat på Store Torv, hvor der vil blive holdt torvedag.

Torsdag aften vil de handlende igen være på banen, når der i Byfestkroen på festpladsen på Bakkegårdsvej vil blive afholdt et modeshow.

Teltet vil udstyret med en catwalk hele vejen igennem teltet og sammen med et glas og en sandwich vil man få serveret efterårsmoden fra butikkerne Farsø                          

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: