Håndboldens Venner med et flot år 2009

FARSØ: Forleden viste Håndboldens Venner sig igen fra den rundhåndede side, da moderklubben, Farsø KFUM Håndboldklub fik overrakt en check på kr. 150.000,-.

Håndboldens Venner overrækker en check kr. 150.000,- til formand Morten Nielsen, Farsø KFUM HK. Fra Håndboldens Venner er det Aage Kræfting, Thomas Stentoft og Karina Mathiasen. På billedet mangler Mette Lapirtis.

Året 2009, var et økonomisk godt år for Håndboldens Venner, der havde succes med sine opgaver.

Mange husker nok Gnags koncerten i 2008, hvor Håndboldens Venner ikke ligefrem havde den største succes. Koncerten blev en økonomisk plet, som Håndboldens Venner gerne ville have vasket hurtigt af igen.

Derfor blev aktiviteterne i 2009 nøje overvejet og prioriteret, således at der kunne skabes succes igen. Det lykkedes!. Håndboldens Venner fik et meget tilfredsstillende resultat på 80’er festen i november, hvor det var orkestret Rocazino, der besøgte de mange 80’er gæster i Dronning Ingrid Hallerne. Overskuddet fra denne fest blev godt kr. 90.000,-, hvilket samtidigt fortalte Håndboldens Venner, at de havde taget den rigtige beslutning om at afholde en 80’er fest, frem for en koncert med et for tiden mere populært navn på scenen.

Samtidig har avis turene i sommerhusområderne givet et meget flot resultat. Der er blevet omdelt 17 gange med start fra foråret og alle sommerugerne, hvor Farsø Avis trofast er blevet omdelt af Håndboldens Venners mange frivillige forældre og spillere, som gerne tager en eller flere ture i løbet af de planlagte uger.

Af øvrige aktiviteter, kan nævnes Håndboldskole og Cykelsponsorløbet i oktober, hvor der var to løb, nemlig et for politikere, forretningsdrivende og andre, som gerne ville støtte op om Håndboldens Venner og Støtteforeningen for Farsø Sygehus, som der var indgået et samarbejde med ved dette cykelløb. Det efterfølgende løb var for klubbens håndboldspillere, som også gik fint. Her ville Håndboldens Venner dog gerne have set mange flere af håndboldklubbens spillere i sadlen.

Håndboldens Venner ændrede i 2009 det almindelige medlemskontingent til klublotto, dvs. et medlemskab og en lodseddel kombineret i ét.

Håndboldens Venner påskønner meget alle de frivillige hjælpere, uden hvis hjælp, det ikke ville være muligt at give Farsø KFUM HK en økonomisk støtte i den størrelse. Moderklubben bruger pengene til ungdomsarbejdet, og kan af samme grund også holde spillernes kontingenter nede på et meget fornuftigt niveau.

Håndboldens Venner afholder generalforsamling i aften. Her håber venneforeningen på, at se mange både forældre og spillere, så der også fremover kan skabes de bedste rammer for Håndboldens Venner og Håndbolden generelt i Farsø.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: