Håndbold på tværs

FARSØ: Farsø KFUM HK igangsatte før jul igangsat et nyt tiltag, hvor håndbold bliver trænet på tværs af alder, køn og spillemæssige evner. 

Hver onsdag kan børn og unge i alderen 10-14 år komme og træne håndbold.

Tilbuddet gælder alle der har lyst til at spille håndbold.  Indtil videre har der således været nogle drenge, som aldrig før har spillet håndbold, ligesom der har været nogle 10-årige drenge og 14-årige piger, som spiller håndbold i forvejen, men som gerne vil dygtiggøre sig yderligere.

-Da der selvfølgelig er stor forskel på, hvad spillerne kan teknisk, så er træningen hovedsageligt lagt an på at udvikle de individuelle, tekniske kompetencer, d.v.s. masser af afleveringer, finter og forskellige skudformer, siger Anette Jensen fra Farsø KFUM HK.

Til håndbold på tværs er spillerne velkomne til selv at byde ind med forslag til, hvad de gerne vil træne. Der bliver nørdet med de tekniske detaljer, og der er mulighed for at gentage de samme ting, lige så længe som man vil. De mange gentagelser betyder rigtig meget for de unge menneskers tekniske udvikling og medinddragelsen betyder også meget for spillernes motivation. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: