Halvmaraton gennem Farsø by

FARSØ: Her til aften var der stor festivitas hos Farsø Tri & Trim, da to af klubbens medlemmer løb deres Halvmaraton nr.100 og nr.200.

Niels Christian Nielsen (Tille) løb sit halvmaraton nr. 100 og Stefan Horslev sit halvmarathon nr. 200. Begge fik god assistance fra andre løbere, for Farsø Tri og Trim havde inviteret til løbefest.

90 løbere fordelt på maraton, halvmaraton og gå-hold begav sig ud i byens gader med store smil på. Ruten var den nye “Farsø Runden” på 5,3 km, som Tri & Trim etablerede sidste år. For halvmaraton betyder det 4 gange rundt på “Farsø Runden” og dermed 4 gange gennem Sø-anlægget og rundt om søen. Søanlægget havde også pyntet op til fest i de skønneste nuancer af lysegrønt og med den hvide svane stolt knejsende på søens vand. En super skøn og mild maj aften til løb, omend vinden også havde meldt sin ankomst.

I mål fik den hele armen med viftende flag, jubelråb og rispapir konfetti, da Tille og Stefan passerede målstregen med den store skare af løbere i hælene, som havde gjort dem selskab på den sidste omgang.

Bagefter var der taler og sjove gaver til de to jubilarer. Festen fortsatte i mål med grillpølser og stort kagebord – for uden mad og drikke, duer halvmaraton-folket ikke.

Her ses nogle af de løbere der fulgte Stefan Horslev og Niels Christian Nielsen rundt på ruten gennem Farsø by.


Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: