test

Halloween på Hessel

HVALPSUND: Traditionen tro arrangerer Produktionsskolen Kongshøjgaard Halloween på Hessel. Arrangementet finder sted i morgen aften og der vil være mulighed for at opleve med alle sanser og man kan få både gys og hygge.

Der er mørkt, der gys – men også hygge på Hessel, når Produktionsskolen Kongshøjgaard iaften afholder sit halloween arrangement.

Arrangementet starter på den hyggelige facon, idet der serveres biksemad, pølser med brød og tilhørende drikkevarer. Således veltilpas og mæt kan man gå udenfor og opleve et rytmisk indslag fremført af elever fra Kongshøjgaard, og så er man ved at være klar til gyset.

Rundt omkring på Hessel er der opgaver, som skal løses af gæsterne. Undervejs kan man høre den hovedløse hest galopere forvildet rundt, usynlige hunde glamme ved den gamle rullestue, hvor et barnelig engang blev gemt. Udklædte elever fra Kongshøjgaard vil gøre deres bedste for at fordele gode gys rundt omkring på den gamle herregård, og meget mere som ikke tør nævnes her.

Et væld af udskårne græskar med lys i vil yderligere bidrage til stemningen og uhyggen, men så er det også godt at aftenen slutter med kaffe, saftevand og giftkage, så hyggen atter kan indfinde sig på den gamle herregård. For øvrigt er det også sandsynligt, at der sidder en nisse et eller andet sted på gården, og det er da også hyggeligt.

Mens man gør sig til gode med kaffen, udtrækkes 5 vindere af opgaveløbet og det udløser fine præmier til de heldige. Dermed er man klar til at tage hjem og hygge sig, men et godt råd til sidst – husk en lommelygte! Der er mørkt på Hessel.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: