test

Halloween er smuttet i Farsø Rådhuscenter

FARSØ: Vi er nu kommet i den mærke tid, hvor det er hyggen – eller måske snarere ”uhyggen”, der samler os omkring lysende græskarhoveder, og den for os forholdsvis nye tradition Halloween

Skræmmende gode tilbud
Fra i dag og frem til på lørdag har Halloween mystikken bredt sig til Farsø Rådhuscenter. Indgangene til byens indkøbscenter drager som en landingsplads for hekse, flagermus, spøgelser og lysende græskarhoveder – og ikke mindst for gode tilbud i butikkerne.

Farsø Rådhuscenter lyses op af græskarlygter
Ikke mindre end 150 lysende græskarlygter vil stå placeret i og omkring Farsø Rådhuscenter disse tre dage. Bag de flotte udskårne græskarhoveder står en række lokale daginstitutioner, hvor børnene har gjort sig stor umage med at skære sjove og uhyggelige ansigter ud på dem. Børnene har brugt de første dage, her efter efterårsferien til opgaven, eftr at de fik græskarerne leveret af Farsø Rådhuscenter i starten af ugen.

I de næste dage vil græskarlygterne skabe den rette stemning for en indkøbsoplevelse i Farsø, indtil børnene på lørdag, sammen med deres forældre kan afhente deres egen græskarlugte med en lille belønning i, i form af en slikpose.

Få dit gys i spøgelseslabyrinten
Der hersker ingen tvivl om, at Halloween især henvender sig til børnene. Derfor er der også opbygget en helt særlig spøgelseslabyrint for børnene, som de kan prøve at løse – men pas på det kan være uhyggeligt!.

Bag spøgelseslabyrinten, som er etableret i Rådhuscentrets foyer mod Søndergade, står 9D fra Farsø skole. De har ladet kreativiteten herske og her kan man opleve et gys i den uhyggelige hule med lyde, blinkende lys…. I labyrinten skal man sågar være forberedt på at møde levende vampyrer, zombier, hekse og andre væsener.

De uhyggelige væsener vil man også kunne møde rundt omkring i centret og i butikkerne. Hvis du tøt komme tæt på dem, vil du blive budt på at smage på deres slik, som er gummi-agtige flagermus.

På fredag, hvor der for øvrigt vil være ekstra længe åbent i centrets butikker frem til kl. 20.00, vil der også være god tid for børnene til ar få malet deres ansigter af en dygtig ansigtsmaler, som befinder sig på Centertorvet. Her kan børnene få ansigtet malet som et spøgelse, en trold, en kat eller som et af de andre kendte halloweenvæsner.

Radio Midtfjord sender fra Centertorvet
At der sker noget i Farsø på en Halloweenlørdag vil lyde ud i æteren i det vesthimmerlandske, når Midtfjord Radio i tidsrummet fra 10.00-12.00, lørdag formiddag vil sende fra Centertorvet midt iblandt halloween (u)hyggen og kunderne. Med sig har Radio Midtfjord musikalsk underholdning i form af Majbrit Post og Per Musiker, der vil lade tonerne lyde ud i centret og i æteren, når der ikke lige bringes interview og rapportager. Der kan lyttes til Radio Midtfjord på frekvenserne 106,6 eller 104,1 MHz. Men endnu bedre, duk op på Centertorvet og se hvordan en radioudsendelse bliver til.        

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: