test

God stemning ved årets søkoncert

FARSØ: Det var tilfredse arrangører, der lukkede og slukkede årets søkoncert, sent fredag aften. Omkring 2.200-2.300 tilskuere have lagt entre i FUIKs Venners kasse, så kassereren var tilfreds og forventer et pænt overskud på arrangementet.

Publikum var begunstiget af forholdsvis godt vejr, tørvejr, moderat temperatur og kun en anelse vind. Denne vejrudsigt, havde også fået forudbestillingerne ugen før, til at eksplodere, således at antallet af solgte billetter i forslag lå på den rigtige side af 2.000 inden koncertstart. Det gav ro i arrangørernes mave.

– Det ser ud til, at vi får et overskud der dækker sidste års katastrofale underskud på 140.000 kr., måske endda lidt mere. Det giver os lyst til, også at lave et arrangement næste år, fortæller Anders Jørn Skriver, fra FUIK’s Venner.   

– Vi var meget tilfredse med afviklingen af arrangementet. Der var heller ingen ballade eller optakt til slåskampe, – kun glade koncertgæster, lyder videre, fra en glad Anders Jørn Skriver. .

Aftenen startede med Magtens Korridorer, som efter en start, hvor lyden ikke var trimmet helt på plads, spillede sig op, og fik publikum med.

Aftenes trækplaster Kim Larsen og Kjukken, som for fjerde gang stillede op i Søanlægget, havde til gengæld ikke problemer med lyden, men mere et problem med at møde til tiden, hvilket gav lidt nervøsitet hos arrangørerne. Men da Kim Larsen og bandet først var gået på scenen fungerede det fra første minut, og humøret steg adskillige grader i den kølige sommeraften..

Bandet kan sit kram og har et repertoire som alle kender og kan synge med på. Kim Larsen, og holdet bag, er professionelt til fingerspidserne, men de giver ikke ved dørene. Trods utallige opfordringer om ekstra numre blev det kun til to.

Koncertaftenen sluttede kl. 23.00, og da var det knapt nok blevet helt mørkt, – lidt for tidligt, syntes en del af publikum.

Men dette kunne byens værtshuse så til gengæld nyde godt af. Tordenkalven var stuvende fyldt med glade koncertgæster. Man havde til lejligheden opstillet et telt udenfor, som var fyldt natten igennem. Også byens nye værtshus, Cafe 14, fik en formidabel start, også her var der aftenen og natten igennem fyldt.

 

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: