Go’On i Strandby har fået ny forpagter

STRANDBY: Det kan næsten ikke blive mere lokalt. Anne-Mette Kristensen, Strandby er netop tiltrådt som forpagter af den kombinerede tankstation og købmandsbutik i Strandby, Go’On.

Anne-Mette Kristensen er ny forpagter af Go’On i Strandby. Overtagelsen markeres på fredag med en række gode tilbud i butikken.

En overskuelig butik fortæller, at man ikke skal være bange for at løbe tør for fornødenheder i husholdningen, for de fås på den lokale tankstation.

– Det er gået hurtigt – rigtig hurtigt, fortæller Anne-Mette Kristensen. Rent faktisk skulle jeg være startet i andet job som butiksansat her den 1. juli, men nu har jeg fået egen butik i stedet.

Go’On i Strandby har dog været i Anne-Mette Kristensen overvejelser tidligere.

– Før jul kontaktede jeg Grethe og Poul Markussen, som er de tidligere forpagtere, fordi de ønskede at sælge, men på det tidspunkt kunne jeg ikke få regnestykket til hænge sammen, så jeg takkede pænt nej tak, fortæller Anne-Mette Kristensen.  

I slutningen af maj kom kontakten den anden vej fra, og var mere spiselig for Anne-Mette Kristensen. Forpagtningsaftalen, for foreløbigt et år, kom på plads efter få dage efter forhandlinger med Go’On og pengeinstituttet.

Med en fortid som butiksansat i Super Brugsen i Farsø i adskillelige år, og som næsten tiltrådt butiksassistent i Kvickly i Aars, så ville Anne-Mette Kristensen ikke lade chancen gå forbi med at drive egen butik.

– Der ligger også en del lokalpatriotisme i det her. Jeg bor i Strandby og vil gøre alt for at vi beholder den sidste dagligvarebutik her i byen sammen med benzintanken. Hvis den lukker kommer den ikke igen, siger Anne-Mette Kristensen, der påpeger at en lukning også vil smitte negativt af på det resterende erhverv i Strandby. 

Anne-Mette Kristensen vil foretage nogle justeringer i forbindelse med overtagelsen, så butikken bliver en mellemting mellem en kiosk og købmandshandel. 

En del borgere er afhængige af at kunne handle dagligvarer lokalt og det vil Anne-Mette Kristensen   tage hensyn til. Det vil i stor udstrækning være de varer som Go’On kæden i forvejen har i deres ”First Price” sortiment, og som hver 14. dag figurer i en husstandsomdelt reklameavis, som omdeles i Strandby, Ertebølle og Trend.

Der vil blive tale om flere varegrupper, med knap så mange varianter, som også er Go’Ons koncept.

Dermed er grundlaget for en omsætningsfremgang lagt – om kunderne vil det, for det er en nødvendighed, påpeger Anne-Mette Kristensen.         

Nyt er det, at der vil være daglig leverance af rundstykker, franskbrød og kager fra Nørregades Bageri i Farsø. Hertil kommer et mindre udvalg af Bake-off brød, som bages direkte i butikken.

Og endelig vil butikken også beholde sit salg af pølser, sandwich, sodavand og kaffe til at stille den hurtige sult og tørst.   

Endelig gøres der også noget ved benzinpriserne, som fremover vil komme til at ligge på niveau med de øvrige stationer i området.            

Anne-Mette Kristensen vil typisk være at finde i butikken fra 6.30 til 15.00, herefter er det 3 øvrige ansatte og løsmedarbejdere der tager over i den resterende åbningstid, der er mandag til fredag fra 6.30 til 22.00 og i weekenden fra kl. 7.00 til 22.00.          

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: