Glædeligt gensyn med barndomskammeraterne

ULLITS: Karna Stenberg Dahl, der er født og opvokset i Langbjerg ved Ullits, men i dag bosiddende i Hvilsom ved Hobro, har gennem længere tid puslet med tanken om at samle ”Barndommens gade” til en sammenkomst.

For en måned siden, efter længere tid forberedelse var det så vidt, alle inviterede – på nær en, mødte frem i Hvilsom til en eftermiddag med gensyn og naturligvis snak om gamle dage.

– Vi var altid sammen. Fulgtes til og fra skolen i Gl. Ullits, som lå 4 km. væk. Vi havde den samme lærer og efter skoletid legede vi selvfølgelig med hinanden, fortæller Karna Stenberg Dahl.     

På trods af aldersspændet på godt tyve år blandt de fremmødte, så kendte alle hinanden, havde rigtig meget at tale om, og kunne også fortælle om søskendes og forældres videre færd, efter at man havde sluppet Barndommens gade i Langbjerg.

Karna Stenberg Dahl fortæller at det ikke var specielt svært at finde frem til sine barndomskammerater. En stor del bor stadig på Ullits og Farsø-egnen, men hun måtte dog tage internettet til brug for at finde frem til de sidste. Det skulle nemlig vise sig at en var flyttet til Fyn og en til Hald Ege ved Randers, men alle blev fundet og inviteret. I søgningen efter gamle barndomskammerater måtte Karna Stenberg Dahl også sande at op til flere ikke er her mere. Sådan er det når vi kommer op i vores alder, siger Karna Stenberg Dahl, der fortæller de fremmødte var mellem 62 og 80 år og at man har planer om at mødes igen. Vi fik i hvert fald udvekslet vore telefonnumre, slutter Karna Stenberg Dahl, der godt kunne forstille sig, at man næste gang mødes på ”Barndommens gade”, for at se hvordan den har forandret sig.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: