Geopoint flytter fra Vognsild til Hornum

HORNUM: Efter Spar Nord forlod Jernbanegade i Hornum har lokalerne stået tomme, men det bliver der lavet om på nu.

Lokalerne i Vognsild er blevet for små. Derfor flytter de to landinspektører Morten Rasmussen og Kristian Grønhøj nu deres virksomhed Geopint til større lokaler i Hornum.

Geopoint, som er landinspektører med rod i Vesthimmerland og hidtil har haft lokaler i Vognsild, har overtaget ejendommen Jernbanegade 1 i Hornum, og i øjeblikket arbejdes der på klargøring af bygningen, så virksomheden kan rykke ind.

Lokaler i Vognsild er blevet for små
Geopoint er et relativt ungt firma, som blev startet i 2008 af de to landinspektører Morten Rasmussen og Kristian Grønhøj. Siden da er der åbnet et kontor i Støvring, men der er i øjeblikket 5 medarbejdere tilknyttet det oprindelige hjemsted i Vognsild, og det er disse rammer, der nu er blevet for små.

Rykker igen i tidligere banklokaler
Ifølge Geopoint er bygningen velegnet til virksomheden og kræver kun minimale ændringer: – Geopoint startede i lokaler, som tidligere havde huset en sparekassefilial i Vognsild, og nu hvor pladsen dér er for trang flytter vi til rammer, som tidligere har huset en bank. Det er ikke tilfældigt – vore behov og ønsker til virksomhedens fysiske rammer er meget lig en banks, selvom vi ikke ligger inde med så mange kontanter, siger Morten Rasmussen med et smil.

Hornum et godt udgangspunkt for opgaver i Vesthimmerland
I en tid, hvor lave konjunkturer i lang tid har tynget nyhedsstrømmen og landkommunerne ofte betragtes med skepsis er det ikke altid let at fastholde en positiv udvikling i de mindre byer. Det sker da heller ikke hver dag, at en ny virksomhed flytter til Hornum, men for landinspektørerne i Geopoint er optimismen tydelig og valget af tilhørssted nøje gennemtænkt.

Kristian Grønhøj udtaler: – Vi færdes dagligt i hele Vesthimmerland og betragter egnen som et levende og dynamisk område. Med en placering i Hornum får vi et rigtig godt udgangspunkt for opgaverne i Vesthimmerland. Samtidig er Hornum en by med et tiltalende forretningsliv og mange spændende tilbud, og det ser vi frem til at blive en del af.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: