Genåbningsrekord hos Rema 1000

FARSØ: Siden torsdag morgen har det store og brede smil været fremme hos købmand Leo Thomsen i Rema 1000 i Farsø.

Købmand Leo Thomsen byder kunderne velkommen.

Den nye butik.

Der var af og til lang kø ved de fire kasselinjer

Præcis kl. 9.00 hævede han rullegitteret til Danmark største Rema 1000. Udenfor stod et par hundrede trofaste kunder klare til at indtage det over 1500m2 store salgsareal.

Købmanden stod klar med roser til de første 200 kunder, og de var uddelt indenfor de første 5-8. minutter. Det der glædede Leo Thomsen mest var kundernes kommentarer: Hvor er vi glade for at du åbner igen!, Hvor har vi savnet butikken den seneste måneds tid! – og selvfølgelig TILLYKKE!.

Leo Thomsen svarede kunderne igen, med et glimt i øjet, ved at sige. – Det er godt I er kommet, for jeg mangler altså en måneds omsætning i kassen.

Om mon ikke omsætningen blev hentet ind. Selv med en kasselinje mere end tidligere, var der kø ved de 4 kasser fra morgen til aften i de første mange dage efter åbningen.

Det var lige ved og næsten, at butikken i Farsø kunne slå Rema 1000 kædens åbningsrekord i Danmark – men ikke helt, så det blev i stedet til en komfortabel genåbningsrekord. Godt 2000 ekspeditioner blev det til den første dag, og derfor kunne det godt af og til blive til lidt længere køer ved kassen end man normalt er vant til i Farsø.

Åbningssalget hos Rema 1000 i Farsø Rådhuscenter fortsætter i de kommende uger, hvor der er særlige tilbud på hylderne, som kun gælder kunderne i Farsø.     

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: