Fuldt hus til dameaften

FARSØ: 176 damer mødte sidste torsdag aften op til en modeshowsaften på Hotel Farsø, hvor også hårmode og make-up havde en fremtrædende rolle.

Bag dameaftenen stod dametøjsbutikken She og frisør KlipOKjær. For make-up stod Matas i Farsø Rådhuscenter.

Aftenens program var opdelt i 2 afdelinger med modeshow. I pausen var der servering af en let anretning og gode råd til en hurtig efterårs make-up.

Konferiencier Meta Thorup ledte de opmærksomme damer langs catwalken ind i efterårets farver, faconer og tilbehør. Og der var rigtig god inspiration at hente.

Hos KlipOKjær var det ikke tøj, men smarte frisures snit og farve, der blev lagt mærke til – dog lige med en undtagelse. For som finale og afslutningsindgang havde KlipOKjær, ud over smart hår, designet en særlig kjole lavet af ægte blade, der virkelig gjorde indtryk i salen, til de rørende toner af Paul Potts.

Lene Thorup fra She glæder sig meget over den store interesse for dameaftenen, som var over en fordobling i antallet af deltagere i forhold til sidste år, hvor dameaftenen for øvrigt med kort varsel  blev rykket til større lokaler af samme grund.                      

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: