FARSØ: 2021 bliver et år som cheftræner Rudi Møller og fodbolddrengene fra FUIK´s 1. hold nok aldrig glemmer.

Tilbage i Jyllandsserien efter 18 år
Med 2 oprykninger skriver holdet sig ind i historiebøgerne. Først oprykningen i foråret til serie 1 og nu direkte videre til Jyllandsserien. Sidst FUIK var i Jyllandsserien var helt tilbage i 2003.

Afgjorde selv oprykning med 3 runder tilbage
FUIK kunne selv afgøre tingene med en sejr over Nørager/Rørbæk IF på udebane. Om det var de berømte sommerfugle og ekstra nervøsitet der gjorde det vides ikke, men ikke desto mindre var det en meget tæt 1. halvleg, hvor et noget anspændt tophold, havde udfordringer mod bundholdet. Midtvejs tog Scott Magnus Jensen dog sagen i egen hånd, med et super mål. 1. halvleg fortsatte dog tæt og Nørager/Rørbæk havde chancer til scoring. Fra 2. halvleg start satte topholdet sig dog på sagerne og med 3 hurtige og flotte mål af anfører Mikkel Tejlgaard, topscorer Jonas Sneftrup og Kristoffer Vorre kunne FUIK drengene sikre sig en 4-0 sejr og dermed sikre sig oprykningen til Jyllandsserien med 3 runder tilbage.

Fejret med champagne, sejrsråb og guldtrøjer
Efter slutføjtet kunne hele holdet fejre sejren med champagne, sejrsråb og GULD trøjer foran de mange tilrejsende supportere.

Stolt chetræner
En stolt cheftræner Rudi Møller udtaler: Drengene har gennem hele året præsteret fantastisk. Vi har spillet nogen flot offensiv fodbold, haft stor fokus på os selv og taget en kamp af kampen. Drengene fortjener alt den succes. De er fantastiske at arbejde med. De har masser af fodbold kvalitet og krydret med det sammenhold og fællesskab vi har, så har vi en god cocktail til at skabe resultater sammen. Så er jeg også meget stolt over at alle drengene er lokale Farsø drenge, som har fået noget af deres fodboldopvækst i FUIK, slutter cheftræner Rudi Møller.