FUIK’s U10-piger vandt bronze

FARSØ: I søndags blev der afholdt Danske Bank Cup i indefodbold i Aars. Et tæt program vidnede om stor deltagelse i alle rækkerne for ungdomsspillere.

Her ses de stolte U10 fodboldpiger med deres bronzemedaljer om halsen. Øverst fra venstre: Træner Pernille Dinesen, Clara Leganger, Ida Kristensen, Rikke Filtenborg og Emma Øgaard. Siddende fra venstre: Julie Haferbier, Mille Sander, Lærke Klausen og Anna Bach Poulsen

U10 pigerne fra FUIK havde også tilmeldt sig, og var på dagen repræsenteret med 8 spillere. Den første kamp startede meget nervøst, og var meget tæt. Pigerne havde kun trænet én gang indendørs forinden kampene denne dag, så de skulle lige finde sig tilrette på banen. Pigerne mødte Hammel, som de aldrig har spillet mod før, og efter chancer i begge ender, endte kampen målløs.

Næste kamp, pigerne skulle spille, var mod Støvring 1. Netop Støvring har de mødt flere gange tidligere i den udendørs turnering, og i dag mødte pigerne deres overmand. Støvring var mere velspillende, og havde flere chancer, og de løb med sejren på 2-0. I tredje kamp mødte de Støvring 2, som de plejer at spille lige op med, men koncentrationen svigtede måske en smule, hvilket resulterede i et nederlag på 3-0.

Resultaterne i puljen medførte, at pigerne skulle spille om bronze, og her skulle de igen møde Støvring 2. Efter en kraftig peptalk af træner Pernille Dinesen, gik pigerne på banen med en helt anden gejst.  Det resulterede i et hurtigt og flot mål af Clara Leganger, og herefter viste pigerne, hvor dygtige, de er. Der blev kæmpet over hele banen, og deres energi og positive indstilling medførte, at kampen endte 1-0 til FUIK. Det var nogle glade piger, der herefter velfortjent fik bronzemedaljerne om halsen

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: