FUIK’s seniorspillere har startet udendørssæsonen

FARSØ: I modsætning til de foregående år, var det i lørdags ikke snebane, men derimod den foretrukne grønsvær at FUIK’s herre og damesenior spillere kunne starte udendørssæsonen op på.

I lørdags startede udendørssæsonen for FUIK’s seniorafdeling, Det skete traditionen tro med standerhejsning og præsentation af trænerne, hvorefter der fulgte en let gang træning.

Omkring 30 herrer senior og knap 10 dame senior mødte op til træningsstart på udendørssæsonen, som foruden en gang let træning blev markeret med standerhejsning og præsentation af fodboldholdenes trænere.

Serie 2 herrers trænere bliver denne sæson Jens Bojer med Klaus Hansen som assistent. De to dannede også makkerpar i 2010 , og er begge et par rutinerede herrer og begge gode sociale klubfolk. Yderligere er Jesper Jensen igen holdleder. Dermed er førsteholdstruppen i gode hænder

Med over 20 års trænererfaring fordelt på FUIK ungdom og senior, men også flere omegnsklubber, er det erfaren træner serie 4 og serie 6 herrer kan nyde godt af. Træner Jan Pedersen ser frem til en spændende sæson med 2 unge hold og mange lokalopgør.

Serie 1 damer får denne sæson en ny træner, som ganske vist har mange års trænererfaring i FUIK.  Thomas ”Åberg” Larsen er tidligere ungdomstræner i FUIK og har de senere år været både 2. og tredjeholds træner for FUIK’s herreseniorafdeling

Peder Ditlev, som stod for præsentationen af trænerne kunne også fortælle at der for seniorholdenes vedkommende er aftalt en række træningskampe, flere på kunstgræs baner og at man den 18.,19. og 20. marts drager til Vildbjerg på træningsophold, hvor der skal trænes seriøst, men samtidig også plads til at pleje det sociale samvær.

Kredsinddelinger sæson 2011 for FUIK’s seniorhold: 
Serie 2 Herrer: FUIK, Aars, Doense Vebbestrup, Hadsund, Svenstrup, Storvorde, Als, Nørager
Serie 4 Herrer: FUIK, Aars, VØ 91, HVH, Nørager, Ulbjerg.
Serie 1 Damer: FUIK, Hersom/Bjerregrav, SUB 09, B 65 Fjorden, Assens, Sønderup/Suldrup
Kredsinddelingen for Serie 6 herrer følger til marts

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: