test

FUIK klar til Sportsugen

FARSØ: Der er nok ingen tvivl om, at VM i fodbold bliver studeret ekstra nøje blandt FUIK’s spillere med hensyn til smarte finter og bolddriblinger, for at blive taget i anvendelse på Farsø Stadion i den kommende uge

Fra idag er der Sportsuge på Farsø Stadion, hvor der er masser af fodbold for alle årgange.

Her står FUIK’s Venner nemlig for 28. gang bag Sportsugen. Sportsugen består hovedsagelig af fodbold, men også andre dyster – såsom rafleturneringen, bliver traditionen tro udkæmpet her. Sidst men ikke mindst drejer Sportsugen om hyggeligt samvær og måske nye spillere til fodboldbanen.    

Sportsugen er fodbold for alle aldre og der er således fodboldturneringer for lilleputspillere op til senior old boys. Det er derfor et fyldigt program FUIK’s Venner har stablet på benene med start på lørdag og frem til fredag aften i næste uge

Der indledes idag med senior- og børnefodbold. Om aftenen er der Klub- og Spillerfest i teltet og klublokalet, hvor der er lagt op til grill og hyggeligt samvær.

Herefter holder Sportsugen pause et par dage frem til tirsdag, hvor det et Oldboys + 45, som vil indtage grønsværen. Dagen efter er det Oldboys +32 og torsdag aften Oldboys +40. Traditionen tro har FUIK indbudt naboklubberne i Vesthimmerland til en dyst på banerne på Stadion i Farsø.    

Sportsugen 2010 slutter fredag af med den populære gade/firma/familie-fodbold turnering. Efterfølgende kan man i klublokalet deltage i rafleturneringen, hvor der spilles om vandrepokalen, der sidste år blev vundet af Ole Rosengreen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: