test

FUIK Cup: Masser af indefodbold i hallerne

FARSØ: I denne weekend er FUIK Cup klar til at indtage Dronning Ingrid Hallerne igen.

Det er 15. gang indefodboldstævnet finder sted, og det er FUIK’s Venner der står bag. 

Lørdag og søndag vil tre individuelle turneringer i indefodbold finde sted i hallerne.

27 tilmeldte hold
27 hold har tilmeldt sig turneringerne, hvor der spilles lige fra hyggefodbold for firmaer og vennegrupper til damesenior og herresenior med tilmeldte hold fra store dele af Nordjylland og Midtjylland. Der vil derfor være gang i hallerne lige fra lørdag formiddag til søndag eftermiddag, hvor den sidste finale spilles. På det tidspunkt vil der være spillet ca. 70 kampe over de to dage.   

Ny kampfordeler
Jens Røschmann og Torben Sørensen har stået for henholdsvis modtagelse af tilmeldinger og udarbejdelse af kampprogram. Torben Sørensen er ny i forbindelse med kampprogrammet. Han afløser Søren Kristensen, der siden 1989 har været mesteren i at lave kampprogrammer for forskellige turneringer i FUIK regi, herunder FUIK Cup. I forbindelse med dette års FUIIK Cup har han givet stafetten videre.  

-Jeg vil i den forbindelse gerne takke Søren Kristensen for sin mangeårige indsats. Vi er glade for at kunne trække på Sørens store erfaring, og nu ved vi, at opgaven fremover er i trygge hænder hos Torben, lyder det fra Jens Røschmann.   

Stævneleder for FUIK Cup er Jens Chr. Pedersen.          

Hurtig bane
For stævnet gælder der særlige spilleregler, både hvad angår antallet spillere på banen men også hvordan der spilles: Der må være 4 spillere på banen ad gangen. Hver kamp varer 9 minutter og der vil være fuld fart på fodbolden hele kampen igennem idet banderne omkring banen og de særligt opsatte net bag målene, vil sørge for at bolden hele tiden holdes på banen.

Tilskuere er velkomne
FUIK’s Venner, håber at mange fodboldinteresserede vil finde vej til tilskuerrækkerne i den kommende weekend. Der vil være gratis adgang for tilskuere til Dronning Ingrid Hallerne under hele FUIK Cup.           

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: