Frisør Gerd Marie bliver til Frisør Gerner

FARSØ: I dag skifter frisørsalonen i Farsø Rådhuscenter navn fra Frisør Gerd Marie til Frisør Gerner.

I dag bliver Frisør Gerd Marie til Frisør Gerner. Her ses fra venstre Rikke, Helle og Heidi. Forrest Caroline.

Navneskiftet skyldes et generationsskifte. Helle Gerner Poulsen, der er svigerdatter til frisørsalonens hidtidige ejer Gerd Marie Poulsen overtager den, da Gerd Marie efter 36 år med egen salon, har besluttet at gå på efterløn.

Frisør Helle Gerner Poulsen, blev for 14 år siden tilknyttet Frisør Gerd Marie og har lige siden haft et rigtig godt samarbejde med svigermor og nydt at klippe og sætte de vesthimmerlandske hårtoppe. Oprindeligt kommer Helle Gerner Poulsen fra Sjælland, hvor hun startede sin frisørkarriere og mødte sin Nicklas, hvorefter de flyttede til Farsø.

Til at erstatte Gerd Marie’s rutinerede klippefingre, har Helle Gerne Poulsen ansat Heidi Winther Larsen, der for 11 år siden blev udlært hos Frisør Gerd Marie.

Heidi Winther Larsen har siden været ansat hos en af de større saloner i Aalborg. Ud over at have deltaget i adskillelige kurser i Milano, London og Paris har hun også fungeret som underviser på frisørskoler.

Heidi Winther Larsen glæder sig til at komme helt hjem igen. Hun stammer oprindeligt fra Vognsild og flyttede for to år siden fra Aalborg til Fandrup, efter at hun havde fået en datter og ønskede at flytte tilbage til sin fødeegn og familie.         

Ud over de to frisører Helle Gerner Poulsen og Heidi Winther Larsen består Frisør Gerner også af de to frisørelever Rikke og Caroline.  

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: