Friskolen er i vokseværk

HAUBRO: Skoleåret er startet på Haubro Friskole. For 120. år er dørene gået op og flaget er hejst første skoledag for nye og gamle elever på Haubro Friskole

med 120 års rødder i den Grundtvig-Koldske skoletraditioner. 

-I aften bød vi 117 elever velkomne til skolestart. Første skoledag er en stor festdag med fællesspisning og gensyn med klassekammerater og lærere, fortæller skoleleder Kristina Lysdal Engeman.

Mens eleverne har holdt en dejlig sommerferie arbejdes der på at skabe flere moderne undervisningslokaler på Haubro Friskole. En ny tilbygning er på vej. Bygningen skal foruden klasselokaler også rumme lokale til Naturinstitutionen Sneglehuset som huser både Vuggestue og Børnehave. Naturinstitutionen Sneglehuset er en del af den samlede Institution ved Friskolen. Børn kan starte i Vuggestuen og slutte efter 9. klasse. 

Friskolens bestyrelse og ansatte er stolte af skolens grundlag som blev lagt slutningen af 1800 tallet stadig danner rammerne om en eftertragtet friskole, der har plads og råderum til udvidelse og fornyelse, sådan at eleverne møder til en moderne skole og skolebygning med de traditionelle pædagogiske rødder. 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: