test

Fransgård på verdens største maskinudstilling

FREDBJERG: Fransgård Maskinfabrik A/S, har netop afsluttet en uges udstilling på verdens største landbrugsudstilling i Hannover i Tyskland – en kæmpe udstilling med ca. 35 ha udstillingsareal fordelt på 25 haller.

Fransgård Maskinfabrik var mødt talstærkt op på sin stand på verdens største landbrugsudstilling Agrtechnica i Hannover, som fandt sted i sidste uge. Messen blev brugt til at mødes med eksisterende kunder og importører fra det meste af verden, men også til at skaffe sig nye.

Fransgård var blandt de ca. 2.600 internationale udstillere, og Agritechnica 2011 blev besøgt af ca. 400.000 gæster fra hele verden i dagene fra den 13. til 19. november.

Fransgård i Fredbjerg eksporterer ca. 90% af sine produkter, og på netop denne udstilling mødte virksomheden næsten alle sine kunder og importører fra det meste af verden.

Fransgård havde 3 sælgere og en kontordame på standen hele ugen. Endvidere kom både indkøber, fabrikkens produktionschef og mellemledere på besøg sidst på ugen.

Under udstillingen mødtes Fredbjerg virksomheden med sine kunder helt fra Syd Korea, Nordamerika, Australien/New Zealand, Syd Amerika samt Europa.

Nu skal der så følges op på de mange kontakter og forespørgsler, og Fransgård ser positivt på fremtiden indenfor land- og skovbrug fra fabrikken i Fredbjerg.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: