test

Fra stamgæst til værtshusindehaver

FARSØ: På lørdag afholdes der reception for Tordenkalvens nye forpagter Per Munch Meldgaard.

Per Munch Meldgaard, Foulum, der til daglig er beslagsmed, er blevet værtshusets nye forpagter ved en tilfældighed – eller snarere på baggrund af en tragisk ulykke der ramte stedets tidligere forpagter i slutningen af oktober sidste år.

– Der var en meget trykket stemning på Tordenkalven efter Poul Eriks død, sammen med uvisheden om hvad der skulle ske med stedet. Jeg meddelte derfor ”kalvens” daglige bestyrer Bente Buus Nielsen, at jeg da godt ville overtage. 3 uger senere, efter at chokket efter ulykken havde fortaget sig, spurgte Bente igen om jeg mente tilbuddet alvorligt. Og det gjorde jeg da, fortæller Per Munch Meldgaard.

Per Munch Meldgaard har et særligt forhold til Tordenkalven. Gennem 26 år er han hver anden onsdag mødtes med rafleklubben på Tordenkalven, og det ønskede han skulle fortsætte. Forpagteraftalen blev derfor kort tid efter underskrevet.

Per Munch Meldgaard, står som sidste reservevagt på vagtplanen, for ellers er det Bente Buus Nielsen, som også er Tordenkalvens bestyrer og medhjælperen Alice, som står for den daglige åbningstid på Tordenkalven.                

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: