Fra i morgen festes der i Vester Hornum

VESTER HORNUM: Når Byfesten i Vester Hornum fra i morgen aften lægger an til start, er det en fest med underholdende indslag, traditioner og en lokalbefolkning, der i stor stil bakker op med deres deltagelse.

Optog, kagebord, bilboksning, lokal revy, havetraktortræk, foreningsturnering, Vester Hornum Løbet, en By og Land konkurrence og så en festlig afslutning med kåringen af Årets Borger og et stort byfestbal til at slutte de tre byfestdage af med, er blot nogle af de programpunkter, som rigtig mange ser frem til.   

Flere programpunkter har rokeret rundt i forhold til de forrige år. I modsætning til mange andre byfester, så lægger Vester Hornum ud med byfestoptoget, som festens første programpunkt. Herefter følger det store kagebord, bilboksning og generalprøven på Vester Hornum Revyen. Grunden til at Vester Hornum lægger så friskt ud allerede på festens første dag, er at det er Kristi Himmelfartsdag, hvor alle har fri. 

De fleste har også fri fra skole og job dagen efter, hvor der havetraktortræk og foreningsturnering på programmet. Foreningsturneingen er en nyhed og det er foreningerne selv der stiller med dyster til de øvrige foreningers deltagere. Fredag aften sluttes af med grillet svinekam og livemusik. 

Lørdag starter med kaffe og rundstykker, så man kan blive tanket op til Vester Hornum Løbet og Land og By konkurrencen for voksne. Efter et par timers pause gøres der klar til den store finale på byfesten med revy, kåring af årets borger og naturligvis byfestballet med god mad og dansemusik.

Se byfestprogrammet og omtale af hvad der kommer til at ske her: Vester Hornum Byfest 2017

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: