Fortjenstmedalje til sygeplejerske Karin Simensen

FARSØ: I sidste uge kunne ledende overlæge Gunnar Lauge Nielsen på Farsø Sygehus – på ”Dronningens” vegne, overrække Dronningens Fortjenstmedalje til sygeplejerske Karin Staun Simensen.

Fortjenstmedaljen gives for 40 års samlet ansættelse i Region Nordjylland, hvor alle årene, på nær de 3 første måneder som nyuddannet sygeplejerske, har været på Farsø Sygehus.

De første 9 år arbejdede hun indenfor det medicinske område, men på et tidspunkt skulle der ske noget andet, så den 1. juni 1994 startede hun på ortopædkirurgisk skadestue på sygehuset i Farsø. Her var hun de næste 10,5 år.

Den 1. januar 2005 søgte hun tilbage til medicinsk afdeling på Farsø Sygehus, hvor hun blev ansat i medicinsk ambulatorium. Her arbejder hun også den dag, selvom det i dag hedder medicinsk ambulatorium Farsø, Aalborg Universitetshospital.

I de 17 år Karin har arbejdet i medicinsk ambulatorium i Farsø, har hun haft mange forskellige funktioner. Siden 2009 har hun fungeret som klinisk koordinerende sygeplejerske og har også i en periode fungeret som afsnitsleder for ambulatoriet.

Karin er en faglig kompetent sygeplejerske, der altid har omsorgen for patienten og de pårørende i centrum.

Karin er en god kollega, der altid står til rådighed. Hun har et godt overblik over hvad der foregår i afdelingen og er altid klar til at give en ekstra hånd eller et godt råd til sine kollegaer.

Karin har i mange år været tovholder indenfor det gastroenterologiske område. Desuden er hun også afdelingens hygiejnesygeplejerske.

Karin giver eget gerne sin viden videre til de studerende og synes det er en fornøjelse at kunne give de unge studerende lidt sparring.

Karin er en meget social person og har igennem mange år været medlem af kunstforeningen på Farsø Sygehus og aktiv i dennes bestyrelse. Hun brænder for at gøre en forskel.

Karin er en stabil og trofast medarbejder, og en person som man har tillid til og stoler på.      

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: