test

Forberedelserne gjort til skolefest i Strandby

STRANDBY: De sidste forberedelser er ved at blive gjort til årets skolefest på Strandby skole imorgen fredag.

Her ses dramaholdet i gang med at øve og Martin og Sofia, der er ved at komponere en sang til musicalen

Både skolen og fritidsordningen Strandhuset har været i gang med forberedelserne i et stykke tid allerede. Der er blevet musik, musical, rap og der har været gang i fremstilling af pynt til festen.

Skolefesten er traditionen tro delt i to afdelinger og fordeler sig over det meste af dagen. Om eftermiddagen viser Strandhuset en Mozart-rap og indskolingen synger og spiller sammenspilsnumre. Endelig viser 3. kl. deres musikalske krimi-eventyr: ”På jagt efter månen”, som de selv har skrevet sammen med deres dansklærer, Lisbeth Thomsen og musiklærer Tina Boysen.

Herefter åbner de forskellige boder. Som noget nyt i år, vil der være en karaoke-bar.

Skolefesten fortsætter om aftenen for de større elever. Dramaholdet fremfører musicalen Pamina. Dramaholdet har i år valgt selv at skrive både tekst og musik til deres stykke. De har lavet en fri og moderne omskrivning af Mozarts Tryllefløjten. Sammen med musiklærer Tina Boysen har eleverne skrevet både tekst og musik til de 7 sange der er med i stykket. Kort fortalt handler stykket om pigen Pamina der er ensom, hendes forældre er skilt og tager sig ikke så meget af hende. Men da hun bliver bortført af Den sorte Bande, hjælper Tamino og Papageno med at befri hende. Og de bliver gode venner. Mens Tina Boysen har hjulpet eleverne med det musikalske har Birthe Barkotz hjulpet med replikker og Jørgen Svoldgaard hjulpet med kulisserne.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: