Forårsgriller i Farsø

FARSØ: Det var ikke kun hos Slagter Klausen, der havde taget opstilling på Store Torv idag at der var griller – næh det var der også hos de mange, der på Bededagsferiens 2. dag havde begivet sig til Farsø midtby.

Kåret som torvets flotteste motorcykler. Til venstre Rune Ebdrups, Honda Goldwing 1500 med sidevogn og forrest Kenneth Jensens Suzuki SV1000

Ud over at få handlet ind – stod der 40 blankpolerede motorcykler til skue på byens centrale torv.

Det var for største delens vedkommende Farsø MC Klubs medlemmer, der i samarbejde med Farsø Handelsstandsforening havde fundet anledning til at vise maskinerne frem for publikum.

Medens publikum og motorcykelfolket fik sig en snak om deres maskiner og disses fortræffeligheder, var der mulighed for at blive bespist hos Slagter Klausen, der i dagens anledning havde tændt op i grillen og havde fundet de hjemmelavede frankfurtere frem, der smagte fortræffeligt til fadøllen, der flød fra hanerne.

Til at kræse for øregangene havde arrangørerne allieret sig med musikanten Jesper Flarup, der med sin rock-soulede stemme sang sig ind blandt motorcyklerne.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: