Fødselsdagsfejring trak kunderne til – FOTOS

FARSØ: Ingen har været i tvivl de seneste dage med flagrænker hængende på tværs af centergangene, masser af flag i butikkerne, ved indgangene og i midtbyen. Der har været noget der skulle fejres, nærmere bestemt Farsø Rådhuscenters 34 års fødselsdag.

En fødselsdagsavis udsendt til hele Vesthimmerland bevidnede også, at der virkelig var noget at hente i butikkerne. Så allerede torsdag valfartede kunder til Farsø for at tage for sig af de gode fødselsdagstilbud.

Om fredagen fulgte der sågar muligheden for en ekstra gave med, hvis man handlede for over 300 kr. i en centerbutik. Det udløste et skrabelod, men mulighed for at vinde et gavekort eller en flaske Farsø Vin.

Richard Grøn fra Aars havde været på storindkøb hos Bog & Ide, hvilket udløste adskillelige skrabelodder hos Flagkorpset på Centertorvet, der tjekkede bon’er på over kr. 300,- Richard skrabte sig til 3 gavekort og en flaske Farsø Vin.
Kimbrergarden trak gennem centret

Hvad er mere festligt end når en garde kigger forbi. Det gjorde Kimbrergarden lørdag, hvor de festlige toner lød på centergangene og på centertorvet. Centrets 34 år gik igen i flere tilbud i butikkerne, men i særdelehed i de to kø-tilbud på Centertorvet. Først de 134 blomsterbundter til kr. 34,- pr. styk og senere de 134 othellolagkager til kr. 34,- pr. stk. Centret havde allieret sig med Lions Club – Thit Jensen pigerne til at stå for salget. Othellolagkagerne var udsolgt på under en halv time.  

Disse flotte blomsterbundter var lørdag til salg for kun kr. 34 pr. styk.

Søndag havde butikkerne fundet helt særlige søndagstilbud frem. Igen var der tale om et begrænset antal, så det var med at være på plads, for når der var udsolgt var der udsolgt!. Det blev tilfældet i flere butikker, men til gengæld havde kunderne gjort nogle virkelig gode køb.

Der var rift om søndagstilbuddene fra morgenstunden af. Her hos Stil & Sko som havde et særligt parti Sketchers sko til salg.

Søndag var også børnefamiliernes dag, for når der blev handlet for over kr. 200,- i en centerbutik kunne børnene spinne på lykkehjulet på Centertorvet. Her var der 50% chance for gevinst og dermed vinde gavekort til Bog & Ide eller en Bland-selv slikpose hos Centerkiosken.   

Søndag kunne børn dreje på lykkehjulet og vinde en ekstra gave.

Det er meget tilfredse butikker ovenpå fire dages fødselsdagsfejring i Farsø Rådhuscenter. Allerede på førstedagen torsdag meldte mange butikker om rekordsalg i forhold til mange tidligere centerfødselsdage. Og sådan fortsatte salget de følgende dage med virkelig mange kunder på handel.    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: