Fødselsdagsgæsterne strømmede til

FARSØ: I sidste uge fejrede Farsø Rådhuscenter sin 22 års fødselsdag. Det skete med fødselstilbud fra stort set alle butikkerne i Farsø. Kreativiteten var stor fra butikkerne med 22 % i kontante besparelser, 22 kroners, 222 kroners tilbud o.lign. Så der var al mulig god grund til få gode tilbud lagt i indkøbsposen.

Flere butikker melder om en kundetilstrømning til fødselsdagen, der minder om de aller travleste indkøbsdage op til jul.    

Ud over store besparelser var der også andre fødselsdagsgaver at hente for kunderne. Fredag var der 500 gratis stedmoderblomster og 222 Othellolagkager. De gratis lagkager var et tilløbsstykke og fordelt til kunderne i løbet af få minutter.   

Også fødselsdagsretten ”Flæskesteg med det hele” var i høj kurs blandt kunderne på fødselsdagens første dag, torsdag. Så meget, at Slagter Klausen måtte melde udsolgt før tid og mange kunder måtte gå forgæves omkring aftensmadstid.

Ingen kunder skal skuffes, så derfor er fødselsdagsmenuen naturligvis på programmet hos Slagter Klausen igen nu på lørdag, til samme favorable pris af 22 kr.           

Fødselsdagen bød også på underholdning. Torsdag eftermiddag var der stemningsfuld skotsk/irsk musik med Highlanders, fredag var der en flot opvisning af karateklubben Kyokushinkai fra Vester Hornum, der kunne få sveden frem på panden selv hos tilskuerne. 

Lørdag formiddag blev det børnenes tur, hvor der var besøg af Spiderman og Hulk. De to figurer fra tegneserierne og fjernsynet gjorde stor lykke hos børnene, især med uddelingen af særlige Spiderman bamser og kram til børnene.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: